Overlevingsspel 2018: Inschrijvingen

Beste givers, jins, leiding, oud-leiding en sympathisanten.

Beeld u een sneeuwlandschap in de Ardennen in. Een hertje huppelt voorbij en een druppel smeltende sneeuw valt in je nek. Je ligt op de grond te wachten, muisstil. Zo komen dichterbij want je hoort de stemmen luider worden, de vijand. De hinderlaag is perfect gelegd, een patrouille langs elke kant van de weg in V-vorm en een patrouille om ze in te sluiten. Je hoort de kreet van de aanvoerder van je patrouille en de strijd barst los.

Het zou een scene uit Band of Brothers kunnen zijn maar dat is het niet. Het is een mogelijk scenario van overlevingsspel! Klinkt het uitdagend en spannend genoeg om mee te gaan? Schrijf je dan in via de knop hieronder en houd het weekend van 9 tot 11 februari zeker vrij!

Inschrijven

Vergaderingen 13/01/2018

Wegens de kerstboomverbranding, die op 13/01 doorgaat, beginnen en eindigen alle vergaderingen aan de kerstboomverbranding zelf. Zo kan u met uw kinderen na de vergadering nog gezellig genieten van een hapje en een drankje.

Kerstboomverbranding

Schrijf alvast zaterdag 13 januari in uw agenda, op die dag gaat onze jaarlijkse kerstboomverbranding door! Je kan er genieten van heerlijke Glühwein, jenever, hamburgers, braadworsten en nog veel meer om de feestdagen officieel af te sluiten. Vanaf 4 tot 13 januari (14u) kan u uw kerstbomen naar één van volgende locaties brengen:

  • Heidestatieplein
  • Schoolparking Kadrie
  • Winkelcentrum ‘De Beek’
  • Speeltuin Bloemstraat Achterbroek
  • Beukendreef aan de vijver
  • Kruispunt Rodeweg/Hertendreef
  • F. Greeflaan
  • Kruispunt Oude Galgenstraat/Canadezenlaan

Alle locaties zullen ter plaatse afgebakend zijn. Gelieve enkel uw kerstboom achter te laten en geen plastic potten of versiering.

 

Bestellen Kom Hop bier en olijfolie OC

Zoals reeds een paar keer vermeld, verkoopt het oudercomité bier en olijfolie ten voordele van de 1000 km van Kom op tegen Kanker. Ook zijn er dit jaar verschillende geschenkmanden te koop, een ideaal verjaardagscadeau! Via onderstaande link kan u dit alles bestellen:

Bestelformulier

Nog enkele tafels beschikbaar voor quiz OC

Voor de quiz die ons oudercomité organiseert op 27 januari ten voordele van de 1000 km van Kom op tegen Kanker, zijn er nog slechts enkele tafels vrij. Voor zij die nog willen meedoen: snel inschrijven is de boodschap! Alle info vindt u op onderstaande affiche:

Kerstmarkt Heide

Op 22/12/2017 staat het oudercomité van onze scouts op de kerstmarkt in Heide. Ze verkopen onder andere hun gekende Kom Hop bier en olijfolie, dit allemaal voor de Duizend Kilometer tegen Kanker. Als je dus nog op zoek bent naar een last minute kerstcadeau én je wilt het goede doel steunen, is de kerstmarkt van Heide the place to be! Het evenement begint om 16u en duurt tot 22u, allen daarheen!

Klusdag

Zaterdag 25 november organiseert het klusteam weer een klusdag. Iedereen is meer dan welkom vanaf 9u. ’s Middags wordt er verse soep voorzien!

Spaghetti avond

❧ SAVE YOUR PLATE ❧
Jins 2000 van scouts Heide nodigen u graag uit voor de jaarlijkse
spaghettiavond ten voordele van onze buitenlandse reis!
WAAR: Scoutslokalen Acacialaan 14, 2920 Kalmthout
WANNEER: 10 & 11 november
DOORS: 17h

Inschrijven