Inschrijvingsdag nieuwe kapoenen

Nu zaterdag (02/06) is het de inschrijvingsdag voor de kindjes van het geboortejaar 2012. Als je zelf een kleine spruit hebt of je kent iemand die graag zijn/haar speelvogel wil inschrijven, passeer dan zeker even op de scouts tussen 14u en 17u.

Wat hebben we nodig voor de inschrijving?

– naam van het kind

– geboortedatum

– adres

– telefoon mama/papa

– E-mail mama/papa.

Zoals altijd krijgen broertjes en zusjes van leden en kinderen van oud-leiding voorrang. De overige plaatsen zullen geloot worden door een onschuldige hand na 17u. Zaterdagavond of zondag zal u dan een mail ontvangen met de verdere info. Tot zaterdag en voor de kennissen, spread the word!!

Kampbrief en individuele medische steekkaart

Beste ouders

Binnenkort is het weer tijd voor hét hoogtepunt van het jaar, scoutskamp 2018! Voor dat we kunnen vertrekken zijn er uiteraard eerst een paar dingen die in orde dienen gebracht te worden. Via onderstaande link kan u allereerst de individuele medische steekkaart van uw kind(eren) invullen. Gelieve deze zeker in te vullen vóór 10 juni! Wat het inschrijvingsgeld betreft, alle info kan u hierover vinden in bijgevoegd document. Meer info over het thema, vertrekuren, bagage, etc. verschijnt binnenkort ook op de site.

Een stevige linker,

Leiding 44ste Sint-Maarten

 

Medische steekkaart

Kampbrief-leden-2018

1000 km Kom op tegen Kanker

Tijdens het voorbije Hemelvaart weekend werd voor de 9e keer de 1000 km ten voordele van Kom op tegen Kanker gefietst. Het oudercomité van de 44e Sint- Maarten ging normaal gezien hieraan deelnemen, maar omdat ze niet voldoende startgeld bij elkaar hadden verzameld moesten ze de deelname voor dit jaar last minute annuleren. Uitstel is echter geen afstel, en ze hebben zich al ingeschreven voor de editie van 2019 (Hemelvaartweekend van 30 mei t.e.m. 2 juni 2019. Al de ingezamelde centen worden overgedragen naar de volgende editie, zodat ze nu nog maar een klein gedeelte moeten inzamelen om te mogen starten in 2019. Er zijn momenteel nog flessen olijfolie en pakketjes met Kom Hop bier te koop, en op zondag 20 april staan ze met een kraampje op de Pinkstermarkt (ter hoogte van de Colruyt op de Kapellensteenweg) tijdens de Straatfeesten. Als jullie het project nog willen steunen kan er bij iemand van het oudercomité olijfolie of bier besteld worden. Ook zijn jullie van harte welkom op de Pinkstermarkt ! Alvast een dikke merci aan iedereen die het 1000 km project tot nu toe al gesteund had !!

Het oudercomité scouts 44e Sint-Maarten

Vertrek groepsdag aan de lokalen!!

!!OPGELET!!

Eerder werd gezegd dat de bussen voor de groepsdag zouden vertrekken aan de kleuterschool in Heide. Wegens de kermis die daar plaatsvindt zullen de bussen toch vanaf de scoutslokalen vertrekken

Dus praktisch:

Vertrek om 10u AAN DE SCOUTSLOKALEN!

Tot dan!

Klusdag 5/05

OP zaterdag 5 mei neemt het klusteam de lokalen en het terrein weer eens grondig onder handen. Alle helpende handen zijn meer dan welkom! Tot dan!

Nieuwe parkeerafspraken

Beste ouders,

 

Omdat onze scoutsactiviteiten voor iedereen een leuk en aangenaam gebeuren moet zijn, zodus ook voor onze buren, willen we vragen aan alle bestuurders om zich volgens de afspraken te parkeren in de Thillostraat en Gomarus van Geelstraat. Omdat ook onze buurtbewoners hun woning willen verlaten op zondagmiddag, gaan we de parkeermogelijkheden een klein beetje aanpassen. In samenspraak met de politie hebben we besloten om enkele veranderingen door te voeren in verband met het parkeren in de omgeving van onze scoutslokalen.

 

Vanaf aanstaande vrijdag (20/04) kunnen de wagens geparkeerd worden op de Diesterweg. De poort op het einde van de Acacialaan zal opengezet worden zodat ouders veilig (!) kunnen doorrijden tot op het domein van de Diesterweg. Hier kan u dan parkeren om uw kind, en vrijdag ook de bagage, bij ons achter te laten voor hopelijk weer een leuke scoutsactiviteit. Zondagmiddag kan u ook hier weer uw wagen achterlaten om uw kind op te halen op de scouts.

 

De politie zal op geregelde tijdstippen controles uitvoeren om te zien of iedereen zich aan de afspraken houdt en indien nodig te bestraffen.

 

Natuurlijk hopen we er op dat met de mooie zomermaanden in het vooruitzicht iedereen met de fiets komt zodat de parkeerproblemen miniem blijven. Zo hebben onze buren minder last van onze talrijke aanwezigheid op zondagmiddag!

 

Alvast bedankt voor uw medewerking en onthoud….

 

… beter een goede buur dan een verre vriend!

 

Een stevige linker,

De leiding

 

 

Jinquiz

Hieronder kan je je inschrijven voor de jinquiz, die plaatsvindt op 19 mei.

Inschrijven