Nieuwe parkeerafspraken

Beste ouders,

 

Omdat onze scoutsactiviteiten voor iedereen een leuk en aangenaam gebeuren moet zijn, zodus ook voor onze buren, willen we vragen aan alle bestuurders om zich volgens de afspraken te parkeren in de Thillostraat en Gomarus van Geelstraat. Omdat ook onze buurtbewoners hun woning willen verlaten op zondagmiddag, gaan we de parkeermogelijkheden een klein beetje aanpassen. In samenspraak met de politie hebben we besloten om enkele veranderingen door te voeren in verband met het parkeren in de omgeving van onze scoutslokalen.

 

Vanaf aanstaande vrijdag (20/04) kunnen de wagens geparkeerd worden op de Diesterweg. De poort op het einde van de Acacialaan zal opengezet worden zodat ouders veilig (!) kunnen doorrijden tot op het domein van de Diesterweg. Hier kan u dan parkeren om uw kind, en vrijdag ook de bagage, bij ons achter te laten voor hopelijk weer een leuke scoutsactiviteit. Zondagmiddag kan u ook hier weer uw wagen achterlaten om uw kind op te halen op de scouts.

 

De politie zal op geregelde tijdstippen controles uitvoeren om te zien of iedereen zich aan de afspraken houdt en indien nodig te bestraffen.

 

Natuurlijk hopen we er op dat met de mooie zomermaanden in het vooruitzicht iedereen met de fiets komt zodat de parkeerproblemen miniem blijven. Zo hebben onze buren minder last van onze talrijke aanwezigheid op zondagmiddag!

 

Alvast bedankt voor uw medewerking en onthoud….

 

… beter een goede buur dan een verre vriend!

 

Een stevige linker,

De leiding

 

 

Jinquiz

Hieronder kan je je inschrijven voor de jinquiz, die plaatsvindt op 19 mei.

Inschrijven

Inschrijvingsdag 2018

De inschrijvingsdag voor nieuwe eerstejaars kapoenen zal dit jaar doorgaan op 2 juni 2018. Schrijf deze datum dus zeker in je agenda om wachtlijsten te voorkomen!

Fiscaal attest 1000 km van Kom op tegen Kanker

Reeds voor de derde keer gaat ons oudercomité deelnemen aan de 1000 km ten voordele van Kom op tegen Kanker. Om hieraan te mogen deelnemen zijn heel wat centjes nodig, geld dat volledig naar het kankeronderzoek gaat. Als jullie dit project wilt steunen is er de mogelijkheid om het overheerlijke Kom Hop biertje én de superlekkere olijfolie aan te kopen, of je kan een gift doen. Vanaf € 40 ontvang je dan een fiscaal attest van Kom op tegen Kanker. Het enige wat je moet doen is het bedrag overschrijven naar het rekeningnummer BE14 7331 999 9983 van Kom op tegen Kanker met de vermelding : GIFT 170 089 203 (het nr 170 089 203 is ons teamnummer). Alvast bedankt voor jullie steun, je helpt er enorm veel mensen mee!!

Overlevingsspel 2018: Inschrijvingen

Beste givers, jins, leiding, oud-leiding en sympathisanten.

Beeld u een sneeuwlandschap in de Ardennen in. Een hertje huppelt voorbij en een druppel smeltende sneeuw valt in je nek. Je ligt op de grond te wachten, muisstil. Zo komen dichterbij want je hoort de stemmen luider worden, de vijand. De hinderlaag is perfect gelegd, een patrouille langs elke kant van de weg in V-vorm en een patrouille om ze in te sluiten. Je hoort de kreet van de aanvoerder van je patrouille en de strijd barst los.

Het zou een scene uit Band of Brothers kunnen zijn maar dat is het niet. Het is een mogelijk scenario van overlevingsspel! Klinkt het uitdagend en spannend genoeg om mee te gaan? Schrijf je dan in via de knop hieronder en houd het weekend van 9 tot 11 februari zeker vrij!

Inschrijven

Vergaderingen 13/01/2018

Wegens de kerstboomverbranding, die op 13/01 doorgaat, beginnen en eindigen alle vergaderingen aan de kerstboomverbranding zelf. Zo kan u met uw kinderen na de vergadering nog gezellig genieten van een hapje en een drankje.

Kerstboomverbranding

Schrijf alvast zaterdag 13 januari in uw agenda, op die dag gaat onze jaarlijkse kerstboomverbranding door! Je kan er genieten van heerlijke Glühwein, jenever, hamburgers, braadworsten en nog veel meer om de feestdagen officieel af te sluiten. Vanaf 4 tot 13 januari (14u) kan u uw kerstbomen naar één van volgende locaties brengen:

  • Heidestatieplein
  • Schoolparking Kadrie
  • Winkelcentrum ‘De Beek’
  • Speeltuin Bloemstraat Achterbroek
  • Beukendreef aan de vijver
  • Kruispunt Rodeweg/Hertendreef
  • F. Greeflaan
  • Kruispunt Oude Galgenstraat/Canadezenlaan

Alle locaties zullen ter plaatse afgebakend zijn. Gelieve enkel uw kerstboom achter te laten en geen plastic potten of versiering.