Kamp 2017

 

Nu we de laatste vergadering van het jaar achter de rug hebben kijken we uit naar het kamp natuurlijk. De leiding is alvast druk in de weer met de voorbereidingen en hopelijk doen jullie dat ook. Over dit kamp is al veel informatie verspreid maar hier kan u alles nog eens opnieuw lezen. Je kan hier alles vinden van japke’s met de uitleg over het thema tot een hele meeneemlijst (klikken op onderstaande foto) voor op kamp.

Een stevige linker en tot op kamp!

 

 

Zoals ieder jaar, zal het scoutskamp doorgaan in de Ardennen. Meer bepaald in de provincie Luxemburg. En als we heel specifiek willen zijn in de gemeente Gouvy. Als we heel gedetailleerd te werk willen gaan, we gaan naar het dorpje Steinbach.

Steinbach is een dorpje met ongeveer 175 inwoners gelegen aan de Oostelijke Ourthe. Dat wil zeggen dat, wanneer we met onze volledige scouts neerstrijken 21 juli 2017, we het inwonersaantal van Steinbach zo maar eventjes gaan verdubbelen. Dit pittoreske dorpje zal evolueren van klein gezellig dorpje tot bruisend dorp en het centrum van de Ardennen. Ieder Steinbachenaar zal geweten hebben dat de scouts van Heide gepasseerd is.

Aangezien een scoutskamp steeds weer terug gaan in de tijd is op gebied van luxe en technologie, gaat alle communicatie en post per brief. Indien je een brief wil schrijven naar je liefste kapoen, schattigste welp, braafste wolf, rebelse jogi of puberende giver, kan je best gebruik maken van volgende gegevens.

Voornaam & Naam
Scouts Heide (tak)
Rue du Centre de Steinbach 27
6670 Gouvy

Hoewel we allemaal samen zitten in Steinbach, vertrekken we toch in verschillende groepen. Zo gaan de 2de jaar jongverkenners en de verkenners op voorkamp en vertrekken de kapoentjes enkele dagen laten dan de rest van de groep. Om toch een overzicht te hebben van wie er wanneer vertrekt, hebben we eventjes alle datums op een rijtje gezet.

Maandag 17 juli 2017: Jins vertrekken met het vliegtuig richting Tsjechië.

Woensdag 19 juli 2017: 2de jaar jongverkenners vertrekken aan het station van Heide. Verkenners vertrekken met de fiets aan de scoutslokalen.

Vrijdag 21 juli 2017: Welpen, wolven en de 1ste jaar jongverkenners vertrekken aan het station van Heide.

Dinsdag 25 juli 2017: Kapoenen vertrekken aan het station van Heide.

Maandag 31 juli 2017: Aankomst aan het station van Heide rond 17u.

 

Voor de kampjapkes kan u op onderstaande knoppen klikken.