Inschrijven Overlevingstocht 2018

Beste giver/jin/leiding/oudleiding

Binnenkort staat het nieuwe jaar weer voor de deur, maar eerst is het tijd voor een afsluiter van formaat: Overlevingstocht 2018!

Indien je mee wil gaan (wat ten zeerste aan te raden is) vul je onderstaande link in:

Inschrijven

Quiz oudercomité

Op 26 januari organiseert het OC van onze scouts al voor de 6de keer hun jaarlijkse quiz. Iedereen is meer dan welkom, plaatsen zijn beperkt dus snel inschrijven is de boodschap!

 

Nieuwe inpaklijst

Beste ouders

In het kampjapke stond een onvolledige inpaklijst.

In bijlage vind u de aangepaste versie, en ook nog enkele praktische afspraken i.v.m. het vertrek.

 

Een stevige linker en tot heel binnenkort,

De leiding

 

inpaklijst

Boemelzondag

Op 25 februari zijn alle ouders/grootouders/familieleden/vrienden meer dan welkom van 14 tot 17 op de Boemelzondag. Zo kunt u ten voordele van het goede doel genieten van een hapje en een drankje terwijl uw kind zich amuseert tijdens zijn/haar vergadering. Allen daarheen!

Overlevingsspel 2018: Inschrijvingen

Beste givers, jins, leiding, oud-leiding en sympathisanten.

Beeld u een sneeuwlandschap in de Ardennen in. Een hertje huppelt voorbij en een druppel smeltende sneeuw valt in je nek. Je ligt op de grond te wachten, muisstil. Zo komen dichterbij want je hoort de stemmen luider worden, de vijand. De hinderlaag is perfect gelegd, een patrouille langs elke kant van de weg in V-vorm en een patrouille om ze in te sluiten. Je hoort de kreet van de aanvoerder van je patrouille en de strijd barst los.

Het zou een scene uit Band of Brothers kunnen zijn maar dat is het niet. Het is een mogelijk scenario van overlevingsspel! Klinkt het uitdagend en spannend genoeg om mee te gaan? Schrijf je dan in via de knop hieronder en houd het weekend van 9 tot 11 februari zeker vrij!

Inschrijven

Vergaderingen 13/01/2018

Wegens de kerstboomverbranding, die op 13/01 doorgaat, beginnen en eindigen alle vergaderingen aan de kerstboomverbranding zelf. Zo kan u met uw kinderen na de vergadering nog gezellig genieten van een hapje en een drankje.

Bestellen Kom Hop bier en olijfolie OC

Zoals reeds een paar keer vermeld, verkoopt het oudercomité bier en olijfolie ten voordele van de 1000 km van Kom op tegen Kanker. Ook zijn er dit jaar verschillende geschenkmanden te koop, een ideaal verjaardagscadeau! Via onderstaande link kan u dit alles bestellen:

Bestelformulier

Klusdag

Zaterdag 25 november organiseert het klusteam weer een klusdag. Iedereen is meer dan welkom vanaf 9u. ‘s Middags wordt er verse soep voorzien!