Inschrijven Overlevingstocht 2018

Beste giver/jin/leiding/oudleiding

Binnenkort staat het nieuwe jaar weer voor de deur, maar eerst is het tijd voor een afsluiter van formaat: Overlevingstocht 2018!

Indien je mee wil gaan (wat ten zeerste aan te raden is) vul je onderstaande link in:

Inschrijven

Quiz oudercomité

Op 26 januari organiseert het OC van onze scouts al voor de 6de keer hun jaarlijkse quiz. Iedereen is meer dan welkom, plaatsen zijn beperkt dus snel inschrijven is de boodschap!

 

JapkeTV

Dit jaar gaan we proberen om het youtube-kanaal van de scouts wat meer te gebruiken. Hier kan je video’s vinden van vergaderingen van dit jaar, maar ook diashows van afgelopen kampen en filmpjes uit de oude doos!

Youtube-pagina

Inschrijven ScoutsBBQ 2018

Via onderstaande link kan u zich inschrijven voor de BBQ, die dit jaar zal plaatsvinden op 8 september 2018.

Gelieve in te schrijven vóór maandag 3 september!

 

 

Inschrijven

Nieuwe inpaklijst

Beste ouders

In het kampjapke stond een onvolledige inpaklijst.

In bijlage vind u de aangepaste versie, en ook nog enkele praktische afspraken i.v.m. het vertrek.

 

Een stevige linker en tot heel binnenkort,

De leiding

 

inpaklijst

Kampjapke 2018

Beste kapoen/welp/wolf/jogi/giver/ouder/toevallige sitebezoeker

Binnenkort is het eindelijk weer zover, het hoogtepunt, wat zeg ik, de apotheose van het afgelopen scoutsjaar, scoutskamp 2018! Nu zijn jullie waarschijnlijk allemaal zeer benieuwd naar jullie thema, maar geen nood, jullie geduld zal niet langer op de proef gesteld worden. In het bestand hieronder kan je dan ook het kampjapke vinden met alle informatie die je je maar kan wensen over het komende kamp. Print het af, hang het boven je bed, of behang er je kamer mee, de keuze is volledig aan jou! Naast alle thema’s, vindt je er ook een materiaallijst in en een overzichtje met alle belangrijke data (afzetten bagage, vertrekuren etc.). De leidingsploeg heeft er alvast enorm veel zin in, en we hopen jullie ook!

 

Een stevige linker,

De leidingsploeg

kampjapke-2018

Inschrijvingsdag nieuwe kapoenen

Nu zaterdag (02/06) is het de inschrijvingsdag voor de kindjes van het geboortejaar 2012. Als je zelf een kleine spruit hebt of je kent iemand die graag zijn/haar speelvogel wil inschrijven, passeer dan zeker even op de scouts tussen 14u en 17u.

Wat hebben we nodig voor de inschrijving?

– naam van het kind

– geboortedatum

– adres

– telefoon mama/papa

– E-mail mama/papa.

Zoals altijd krijgen broertjes en zusjes van leden en kinderen van oud-leiding voorrang. De overige plaatsen zullen geloot worden door een onschuldige hand na 17u. Zaterdagavond of zondag zal u dan een mail ontvangen met de verdere info. Tot zaterdag en voor de kennissen, spread the word!!