1000 km Kom op tegen Kanker

Tijdens het voorbije Hemelvaart weekend werd voor de 9e keer de 1000 km ten voordele van Kom op tegen Kanker gefietst. Het oudercomité van de 44e Sint- Maarten ging normaal gezien hieraan deelnemen, maar omdat ze niet voldoende startgeld bij elkaar hadden verzameld moesten ze de deelname voor dit jaar last minute annuleren. Uitstel is echter geen afstel, en ze hebben zich al ingeschreven voor de editie van 2019 (Hemelvaartweekend van 30 mei t.e.m. 2 juni 2019. Al de ingezamelde centen worden overgedragen naar de volgende editie, zodat ze nu nog maar een klein gedeelte moeten inzamelen om te mogen starten in 2019. Er zijn momenteel nog flessen olijfolie en pakketjes met Kom Hop bier te koop, en op zondag 20 april staan ze met een kraampje op de Pinkstermarkt (ter hoogte van de Colruyt op de Kapellensteenweg) tijdens de Straatfeesten. Als jullie het project nog willen steunen kan er bij iemand van het oudercomité olijfolie of bier besteld worden. Ook zijn jullie van harte welkom op de Pinkstermarkt ! Alvast een dikke merci aan iedereen die het 1000 km project tot nu toe al gesteund had !!

Het oudercomité scouts 44e Sint-Maarten

Posted in Nieuws.