Kampjapke 2018

Beste kapoen/welp/wolf/jogi/giver/ouder/toevallige sitebezoeker

Binnenkort is het eindelijk weer zover, het hoogtepunt, wat zeg ik, de apotheose van het afgelopen scoutsjaar, scoutskamp 2018! Nu zijn jullie waarschijnlijk allemaal zeer benieuwd naar jullie thema, maar geen nood, jullie geduld zal niet langer op de proef gesteld worden. In het bestand hieronder kan je dan ook het kampjapke vinden met alle informatie die je je maar kan wensen over het komende kamp. Print het af, hang het boven je bed, of behang er je kamer mee, de keuze is volledig aan jou! Naast alle thema’s, vindt je er ook een materiaallijst in en een overzichtje met alle belangrijke data (afzetten bagage, vertrekuren etc.). De leidingsploeg heeft er alvast enorm veel zin in, en we hopen jullie ook!

 

Een stevige linker,

De leidingsploeg

kampjapke-2018

Posted in Nieuws.