Overlevingsspel 2018: Inschrijvingen

Beste givers, jins, leiding, oud-leiding en sympathisanten.

Beeld u een sneeuwlandschap in de Ardennen in. Een hertje huppelt voorbij en een druppel smeltende sneeuw valt in je nek. Je ligt op de grond te wachten, muisstil. Zo komen dichterbij want je hoort de stemmen luider worden, de vijand. De hinderlaag is perfect gelegd, een patrouille langs elke kant van de weg in V-vorm en een patrouille om ze in te sluiten. Je hoort de kreet van de aanvoerder van je patrouille en de strijd barst los.

Het zou een scene uit Band of Brothers kunnen zijn maar dat is het niet. Het is een mogelijk scenario van overlevingsspel! Klinkt het uitdagend en spannend genoeg om mee te gaan? Schrijf je dan in via de knop hieronder en houd het weekend van 9 tot 11 februari zeker vrij!

Inschrijven
Posted in Geen categorie, Nieuws.