Nieuwe parkeerafspraken

Beste ouders,

 

Omdat onze scoutsactiviteiten voor iedereen een leuk en aangenaam gebeuren moet zijn, zodus ook voor onze buren, willen we vragen aan alle bestuurders om zich volgens de afspraken te parkeren in de Thillostraat en Gomarus van Geelstraat. Omdat ook onze buurtbewoners hun woning willen verlaten op zondagmiddag, gaan we de parkeermogelijkheden een klein beetje aanpassen. In samenspraak met de politie hebben we besloten om enkele veranderingen door te voeren in verband met het parkeren in de omgeving van onze scoutslokalen.

 

Vanaf aanstaande vrijdag (20/04) kunnen de wagens geparkeerd worden op de Diesterweg. De poort op het einde van de Acacialaan zal opengezet worden zodat ouders veilig (!) kunnen doorrijden tot op het domein van de Diesterweg. Hier kan u dan parkeren om uw kind, en vrijdag ook de bagage, bij ons achter te laten voor hopelijk weer een leuke scoutsactiviteit. Zondagmiddag kan u ook hier weer uw wagen achterlaten om uw kind op te halen op de scouts.

 

De politie zal op geregelde tijdstippen controles uitvoeren om te zien of iedereen zich aan de afspraken houdt en indien nodig te bestraffen.

 

Natuurlijk hopen we er op dat met de mooie zomermaanden in het vooruitzicht iedereen met de fiets komt zodat de parkeerproblemen miniem blijven. Zo hebben onze buren minder last van onze talrijke aanwezigheid op zondagmiddag!

 

Alvast bedankt voor uw medewerking en onthoud….

 

… beter een goede buur dan een verre vriend!

 

Een stevige linker,

De leiding

 

 

Posted in Nieuws.