Inzameling rosse centjes en muntstukjes Kom op tegen Kanker 11/9/2021

Het oudercomité van de 44e gaat tijdens het Hemelvaartweekend van 2022 voor de vierde keer deelnemen aan de 1000 km ten voordele van Kom op tegen Kanker. We plannen hiervoor weer enkele acties, waaronder bvb ook onze 8e multimedia quiz op 29 januari 2022.

Een eerste actie houden we op onze BBQ van 11 september 2021. Bij de kassa en de afhalingen van de BBQ@Home pakketten staat onze héél grote spaarpot die we willen vullen met zoveel mogelijk rosse centjes en andere muntjes. Hebben jullie thuis nog veel muntstukjes liggen in één of andere schuif, betalen jullie tegenwoordig ook enkel contactloos of met de bankkaart ? Alle overbodige euromuntjes zijn van harte welkom in onze spaarpot, of kan je aan iemand van het oudercomité bezorgen. Elke eurocent storten we integraal naar de 1000 km van KOTK en dit voor het enorm belangrijke kankeronderzoek. Ook wij willen met het oudercomité van de 44e ons steentje bijdragen om kanker uit de wereld te krijgen !

Onze inzamelactie loopt tot eind februari 2022, dan willen we er ook een leuke wedstrijd aan vastkoppelen. Wie het bedrag kan raden van onze GROTE spaarpot maakt kans op filmtickets voor het ganse gezin mét een hapje en drankje erbij. Meer info volgt via de website en facebook.

Alvast bedankt voor jullie steun aan ons project, én voor alle centjes !

Posted in Nieuws.