Laatste update, Alles wat je moet weten voor het kamp!

Beste ouders,

Het kamp komt nu √©cht dichtbij, tijd om jullie alle laatste info te geven zodat iedereen voorbereid op kamp kan vertrekken. 

Eerst en vooral even wat info over de deelnamevoorwaarden.

  • Wie besmet is met COVID – 19 of onder 1 dak woont met een besmet persoon kan niet deelnemen tijdens de opgelegde quarantaine- of isolatieperiode.
  • Deelnemers die drie dagen of minder voor vertrek ziek worden, al dan niet met symptomen van corona, blijven thuis. Je kan pas deelnemen als je 3 dagen symptoomvrij bent. Wat zijn nu precies coronasymptomen? Dat lees je via deze link.
  • We hebben veel liever dat iemand later komt dan dat hij/zij met twijfels over symptomen vertrekt, we vragen aan jullie om hier eerlijk en proactief in te handelen.

Als extra voorzorgsmaatregel hebben we besloten de jogis en givers bij het afzetten van hun bagage te sneltesten. Leden die dan positief testen zullen thuis een negatieve PCR-test moeten afleggen vooraleer ze op kamp kunnen vertrekken. Eerstejaars jogis moeten enkel langskomen om te testen, hun bagage gaat mee met de auto. We besloten om het tijdslot voor de bagage te verplaatsen naar 14u-17u!

We maakten een documentje met alle info over het afzetten en ophalen naar de kamplocaties (voorwaarden carpoolen, routes, tijdschema’s,…). Dit document kan je raadplegen via deze link.

VARIA

  • Alle leden nemen dit jaar een brooddoos mee, zo kunnen we dit jaar eindelijk afstappen van plastic zakjes voor dagtocht etc.
  • Er stond een foutje in het kampjake, alle jogis en givers nemen best een trekkersrugzak mee!
  • Onze eerstejaarsleiding trokken de afgelopen weken op een uitgestelde jinreis, waar jammer genoeg enkele deelnemers ondanks alle genomen voorzorgsmaatregelen een coronabesmetting opliepen. Het is nog niet duidelijk of zij zullen kunnen aansluiten, en als zij aansluiten is het pas tegen het einde van het kamp. Uiteraard nemen we hier geen enkel risico.

Heb je nog vragen? Raadpleeg eerst even de FAQ voor ouders, of stuur ons een mail!

Tot snel!

Een stevige linker,
De Groepsleiding

Posted in Corona, Nieuws.