Welpen

Zondag 6 mei 2018 van 10u tot 17u:

In mei leggen alle vogels een ei, zo wordt gezegd. Omdat alle vogels samen komen, doen wij dit ook. Het is namelijk groepsdag. We zullen met alle takken samen de dag doorbrengen : van kapoenen tot Jins! Op deze dag wordt dan ook een foto genomen die nog jaren zal rondgaan. Mis dit niet !!
Groetjes van jullie chille en zonnige leiding,

 

Zondag 13 mei 2018 van 14u tot 17u:

Wat stinkt er en moet dringend in bad gaan?
Een welp die net terug is van de scouts!
Het is deze week vettige vergadering en zoals iedereen wel weet: ”hoe vettiger, hoe prettiger”. Want jezelf vies en vuil maken, dat is waar de scouts nu echt voor dient. Deze vergadering is daar dan ook volledig op gebaseerd. Alles zal vuil worden vandaag! Tot dan!

 

Zondag 20 mei 2018 van 14u tot 17u:

Persoonlijk vind ik dit een van de leukste vergaderingen van het jaar. Zo veel plezier, zo veel glijden, zo veel zwembadjes en zo veel water. ZALIG!!! Het is …. ZWEMBADJES VERGADERING!!! Zalig om de week zo af te sluiten. We hebben aan Frank gevraagd voor goed weer, dus dat komt dik in orde. Ps. Vergeet je zwemkledij niet!

 

Zaterdag 26 mei 2018 van 19u tot 21u:

Jongens: Omdat jullie leiding wel eens iets anders wil doen dan altijd met de meisjes rond te hangen, hebben wij besloten om gescheiden vergadering te houden. Alle meisjes mogen hun ‘meisjes’ dingen gaan doen en wij gaan doen wat wij het beste kunnen. Wat dat juist inhoudt, zal je zelf moeten komen ontdekken.

Meisjes: Omdat jullie leiding wel eens iets anders wil doen dan altijd met de jongens rond te hangen, hebben wij besloten om gescheiden vergadering te houden. Die jongens zijn toch altijd maar zo druk. Wij gaan dus lekker vrouwelijke dingen doen vandaag. Wat dat juist inhoudt, zal je zelf moeten komen ontdekken.

 

Zaterdag 2 juni 2018 van 19u tot 21u:

Ben je dit jaar heel veel naar de scouts geweest? Ben je mee op weekend gegaan? Heb je altijd goed meegespeeld met alle spelletjes? Ja? Dan heb je al een voordeel met het spel van deze week. We gaan eens testen of jullie deze zotte foto’s nog herinneren. We gaan een mega coole quiz spelen. Jullie leiding heeft voor een verrassing gezorgd (om de quiz nog leuker te maken). Kom het zelf ontdekken op de quizvergadering!

 

 

Groetjes van jullie goedgebruinde leiding,

Akela, Baloe, Bagheera, Sona, Nagi, Hati, Phao, Jakala en Mysa

 

Terug