Welpen

Zondag 2 september 2018 van 12u tot 17u:

Na een fantastisch kamp zijn wij er helemaal klaar voor om er terug in te vliegen en er een onvergetelijk jaar van te maken. Benieuwd naar wie jullie nieuwe leiding is? En met wie jullie in het nest staan? Kom het zeker allemaal ontdekken op deze overgang!

 

Zaterdag 8 september 2018 vanaf 17u:

We hebben allemaal een beetje heimwee naar het kamp. Maar niet getreurd! Je kan alle foto’s en filmpjes komen bekijken samen met een heerlijke BBQ. Neem jullie vriendinnetjes en vriendjes mee want het wordt een supergezellige avond. Allemaal komen dus naar de jaarlijkse  scoutsBBQ!

 

Zondag 16 september 2018  van 14u tot 17u:

Ontdek de Mowgli in jezelf en ga mee op avontuur door de jungle. Op deze dag kan je jezelf helemaal inleven. Wil je door de bomen slingeren of liever met een kano de rivier overvaren of andere spannende dingen doen zoals in de Junglebook? Kom dan zeker naar deze junglevergadering!

 

Zondag 23 September 2018 van 14u tot 17u:

Wij, de leiding, willen wel eens weten wie van jullie de sterkste of de snelste is. Daarom hebben wij de de zotste records voor jullie bedacht. Laat jullie verborgen talenten naar boven komen bij op sport-recordvergadering!

 

Zondag 30 september 2018:

Om een onvergetelijk jaar voor te bereiden is de leiding een weekendje weg. Wees niet te verdrietig, want we hopen jullie allemaal volgende week terug te zien met een supertoffe vergadering. Maar jammer genoeg is het deze week Bommazondag.

 

Groetjes van jullie splinternieuwe leiding,

A , B, L , C , P, S

Terug