Welpen

Zondag 7 januari 2018 van 14u tot 17u:

Gelukkig nieuwjaar… ja ja NIEUW JAAR, jullie lezen het goed. Een nieuw jaar betekent ook opnieuw Driekoningen zingen, want voor je het weet is het alweer 2019. Verkleed je als één van de 3 koningen, maar doe wel je das aan. Vergeet ook geen rugzakje of tasje mee te nemen, want zo veel snoep kan je best niet in één keer opeten.

 

Zaterdag 13 januari 2018 van 19u tot 21u:

Niets is zo leuk als een goed ouderwets maffiaspel. Kampen bouwen, vechten, aanvallen en verdedigen. Daar wordt een scout pas blij van. Maar zoals iedereen weet, kan de maffia niet in zijn ééntje werken. Wees dus massaal aanwezig op de maffiavergadering!

Uitzonderlijk begint de vergadering aan de kerstboomverbranding en niet op de scouts!

 

Zondag 21 januari 2018 van 7u tot 9u:

Goeiemorgen welpjes… omdat jullie leiding héél véél werk voor het school heeft, willen wij de dag met een rustige wandeling starten. We gaan dus op dauwtrip. We spreken af op de parking aan de Vroente. De leiding heeft ook een verassing voor jullie na de wandeling. Als je wil weten wat dit is, sta dan vroeg op en zie de zon mee opkomen met ons.

 

Zaterdag 27 januari 2018 van 19u tot 21u:

Pssssst…..

Psssssssstt…

Akela is vandaag jarig en wij hebben een feestje georganiseerd. Verwacht je deze vergadering dus maar aan confetti en veel knallende ballonnen. Maar zorg dat Akela van niets weet hè. Tot zondag op de Akela’s b-day bash!!!

 

Zondag 4 februari 2018 van 10u tot 17u:

Duizend bommen en granaten!!! Zoals jullie wellicht wel weten, blaast jullie leiding graag dingen op. Deze vergadering gaat dan ook inslagen als een bom. Net zoals in het leger gaan we vandaag op tocht. Neem zeker je schoofzak (=brooddoos) en veldfles (=drinkbus) mee.

 

 

Groetjes van jullie stoere en lieve leiding,

Akela, Baloe, Bagheera, Sona, Nagi, Hati, Phao, Jakala en Mysa

Terug