Wolven

Zaterdag 2 december van 19u tot 21u:

Hij komt, hij komt, de lieve goede sint. Het is toch een vriend van ieder kind. Cadeautjes en snoepgoed voor groot en klein, maar we zullen eerst eens zien of alle wolfjes wel braaf geweest zijn. Want als jullie niet braaf waren moeten jullie niet verschieten. Dan krijg je misschien wel de roe van de pieten. Oh wat is het toch een grote baas. Kom allemaal zeker kijken naar de komst van sinterklaas!

 

Zaterdag 9 december van 19u tot 21u:

Hopelijk zijn jullie vandaag lekker vlug. Want het gaat erom wie is het eerste terug. Wij zetten jullie gewoon ergens af. Jullie zijn in het donker dus maar beter niet te laf. Het wordt zeker een stevige wandeling, maar vooral een zeer toffe en uitdagende dropping.

 

Zaterdag 16 december van 19u tot 21u:

Van nationale feestdag en Pasen tot wapenstilstand. Normaal vindt ik feestdagen maar eerder ambetant. Toch is er eentje waar ik elk jaar naar gis, en dat is uiteraard het lichtgevende kerstmis. Jezus is zo’n 2000 jaar geleden geboren. Dus wij willen nu jullie zangstemmen horen. Dans er ook op los als een echt beestje op ons geweldig en gezellig kerstfeestje.

 

Zaterdag 23 december:

Vroeger was alles beter is wat met altijd zegt. Allee dat is toch hoe mijn bomma het uitlegt. Want wie zegt er nu tegen de familie nee, tegen alle straffe verhalen op het kerstdiner. Het is waarschijnlijk al lang geleden dat je ze nog zag. Dus hoog tijd voor weer een bommazondag.

 

Zaterdag 30 december:

Alsof dat één week zonder vergadering niet genoeg is. Hebben we al weer dat gemis. De leiding had net een zware tocht in de Ardennen en daar moeten onze beentjes nog even aan wennen. En daar komt ook al het nieuwe jaar aan. Dus de laatste kans om tijdens de bommazondag nog een keer naar de bomma en den bompa te gaan.

 

 

Terug