Wolven

Zondag 1 maart 2020 van 10u tot 17u:

Vandaag is het niet zomaar een ordinaire scoutsvergadering, het is er eentje waar jullie getest worden op teamwerk, op doorzettingsvermogen en op intelligentie. Wie kan er alle uitdagingen aan, en wie zal uiteindelijk moeten opgeven? Doe mee aan de ultieme vergadering om dit allemaal te weten te komen: Expeditie Robinson! Dit is een 10-tot-5-er, dus vergeet zeker geen lekker overlevings-voedselpakket, genoeg water en eventueel een waarschijnlijk broodnodig vieruurtje.

Zondag 8 maart 2020 van 14u tot 17u:

Na een goed half jaar intensief scoutsen, begint onze groepskas toch een beetje leger te raken… maar niet getreurd, want vandaag is het jullie job om daar iets aan te doen! De vergadering van vandaag houdt lieve gezichtjes en heeeeeel veel lekkers in: het is truffelverkoop! Vergeet dus zeker zelf geen centje om ook je eigen gezin te voorzien van de allerbeste truffels van heel de wereld!

Zondag 15 maart 2020:

Na jullie toch de volle twee weken niet meer gezien te hebben, is de bomma al bij ons komen klagen dat jullie veel te veel tijd spenderen op de scouts op al die zondagen in plaats van bij haar in de zetel voor den tv. Chanceke voor jullie gaat de leiding juist dit weekend zelf nog is op weekend, waardoor wij jammer genoeg niet aanwezig kunnen zijn. De bomma zal blij zijn, want het is bommazondag!

Zondag 22 maart 2020 van 14u tot 17u:

Wat willen jullie later worden? Een ballerina misschien, of een dokter, of misschien wel iets totaal anders, zoals professionele cupcake-bakker ofzo. En daarna, als oud vrouwtje of mannetje op pensioen en roepen op kinderen, klinkt leuk toch? En wat als wij jullie nu een dag is een heel leven laten doorlopen? Zo doen we dat ook op de levenswegvergadering!

Zondag 29 maart 2020 van 10u tot 17u:

Op de scouts is het belangrijk om goed dingen te kunnen fixen. Iemand een mooie sjorring nodig? Gefixt! Oei, we moeten kaartlezen op tweedaagse, kunnen we dat wel? Ne wolf fixt dat. Een kompas, hoe werkt dat nu eigenlijk exact? Voor een wolf geen probleem, dat is op 1 2 3 gefixt! Dat fixen mogen jullie er dus vandaag nog wat extra komen in trainen op de Fix-de-mixer vergadering! (Die, zoals de echte slimmerikken onder jullie wel doorhebben, de technieken inhoudt) Aanwezigheid is belangrijk en plezant, dus zeker komen! En zeker op tijd komen want we beginnen al om 10u! En zeker bokes en watertje meepakken want we beginnen al om 10u! Joepie!

Xxxxx jullie leiding

Terug