Wolven

Zoals vorig jaar vragen we jullie om de 1,5 meter van social-distancing na te leven en voor en na de vergadering thuis de handjes zeker goed wassen. Want hoe beter jullie dit doen, hoe sneller alles terug normaal wordt. Alvast bedankt!

Zondag 7 februari 2021 van 14u tot 17u:

Glitter and glamour all over the place, films met grote sterren, een echte race,… Hollywood maar dan met wat minder geld, we gaan filmen à la Bollywood, had ik dat nog niet verteld? Haal je supersterren-outfit al maar uit de kast, of als een regiseurderspet je beter past? Kom naar de Bollywood -vergadering en laat je beste acteerskills zien!

 

Zondag 14 februari 2021:

Vandaag hebben jullie altijd prijs, maar toch zijn we niet in een gokpaleis. De wereld is namelijk nog altijd een wit paradijs dus wij gaan vandaag genieten van het ijs. Ijsvergadering

 

Zondag 21 februari 2021 van 14u tot 17u:

Voor vandaag het truffel zonder knuffelspel. We spelen vandaag een heel leuk spelletje, rinkelt er al een belletje? Het heeft te maken met het woord chocola, je bent toch al zeker en zegt; ‘’ik ga?!’’ Corona is nog steeds int land, dat is niet zo heel plezant. Maar wij doen ons best iedere week weer, voor de leukste activiteiten elke keer. Lachen hier, gniffel en gnuffel, vandaag spelen we truffel-zonder-knuffel! Welkom op het epische Militair-domein-chocoladefontein-festijn-samenzijnspel.

 

Zondag 28 februari 2021 van 14u tot 17u:

Droom jij van je eigen grond met eventueel je eigen hond? Wil jij een groot huis met een zwembad en een boot? Dan is dit je kans, kom naar de vergadering en wie weet gaat je droom in vervulling! We zien jullie graag komen naar de koop-je-eigen-eiland-vergadering.

 

 

 

 

Terug