Wolven

Zoals vorig jaar vragen we jullie om de 1,5 meter van social-distancing na te leven en voor en na de vergadering thuis de handjes zeker goed wassen. Want hoe beter jullie dit doen, hoe sneller alles terug normaal wordt. Alvast bedankt!

Zondag 6 juni 2021 van 8u tot 10u:

Lekker filmpje kijken met ontbijtje in de hand, dat is toch super plezant? Welke film we gaan bekijken blijft nog geheim, maar onthoud: hier wil je zeker bijzijn. Lekker knus op genoeg afstand van elkaar staat het filmontbijt voor jullie klaar!

Tot dan.

Zaterdag 12 juni  2021 van 19u tot 21u:

Wie is de sterkste? De slimste? De snelste? De handigste? Uitvinder van dingen? Wie kan alle opdrachten voltooien en de anderen overstijgen met vreemde uitdagingen? Houd jij van afwisseling? Van samenwerken of juist alleen iets voor elkaar krijgen? Dan is deze vergadering zeker jou ding! Maak deze dag alvast vrij, want geloof hier wil je zeker bij. Vandaag spelen we niet allemaal tezamen 1 groot  spel in een kring, wel de 1-tegen-allen-vergadering.

 

Zaterdag 19 juni 2021 van 19u tot 21u:

Vandaag zijn jullie geen wolven meer maar echte biggen. Kom zeker langs voor de leukste en vuilste spellen. Ze zullen zeker niet teleurstellen. Heb zeker geen schrik om vuil te worden want je kan thuis gewassen worden. En onthoudt; “Hoe vettiger, hoe prettiger!” Vandaag is het om ter vuilst dus iedereen is welkom op onze vettige-vergadering.

 

Zondag 27 juni 2021 van 10u tot 17u:

Dit is onze laatste vergadering van het schooljaar maar niet getreurd want we sluiten af met klepper van een vergadering. Wat we juist gaan doen wordt nog verteld. Wees gerust jullie worden niet teleurgesteld. Zorg zeker dat je erbij kan zijn want dit wil je niet missen. Het worden echte belevenissen. Wij zien jullie graag allemaal op onze laatste vergadering namelijk het specialleke!

 

 

 

Terug