Wolven

Zondag 7 april 2024 (van 13u tot 17u):

Vandaag is misschien wel de favoriete dag van velen. Want je moet je enkel maar kunnen amuseren en wat spelen. De leiding zal voor heel Kalmthout en omstreken attracties bouwen. Van een deathride en bakken stapelen tot een hoogteparcours met touwen. Dus deze week geen vergadering met dolle pret, maar wel zeker komen naar de Adventure Planet.

 

Zondag 14 april 2024 van 14u tot 17u:

Normaal gezien doet iedereen in één grote groep goed mee, maar vandaag splitsen we de groep een keer in twee. We zijn voor één keer het andere geslacht zat, want de jongens en meisjes gaan vandaag apart op pad. De verschillende geslachten tezamen willen we vermijden. Op de enige echte nostalgische gescheiden.

 

Vrijdag 19 – zondag 21 april 2024 van 20u tot 17u:

Joepie joepie joepie het tweede ledenweekend is daar. Dus maak je maar al helemaal klaar. Vergeet jullie rauwste kleren maar niet mee te nemen. Wie van de wolven kan zich het meest marginaal verkleden? Trekken we naar noord of gaan we naar zuid, we trekken er in ieder geval weer twee dagen op uit. Slaapzak en matje bij want we slapen in een tent, tijdens het onvervalste Kamping Kitsch weekend

 

Zondag 28 april 2024 van 14u tot 17u:

Vandaag zien we geen beperkingen, want gaan we gooien met allerlei vieze dingen. Denk aan modder, eieren en slagroom. Het zal over ons heen gaan met één stroom. We zullen in al het vieze duiken, echt fris zullen we dan niet ruiken. Al die vuiligheid wordt een walging. Maar het mag allemaal op de vettige vergadering.

 

Terug