Wolven

Zondag 5 februari 2023 van 14u tot 17u:

Verlaten en heel ver weg, wat hebben de wolven toch pech. Nu moeten jullie zoeken naar het juiste pad en hopelijk vinden jullie dat. Want om vijf uur worden jullie op de scouts verwacht, door jullie lieve ouders opgewacht. Het is tijd om te gaan wandelen want het is dropping

 

Zondag 12 februari 2023 van 14u tot 17u:

Vandaag blijven we niet op het terrein. We verkopen onze truffels per dozijn. Om de kas te spijzen moet je er dus zijn. We gaan van deur tot deur en doorbreken daarbij de dagelijkse sleur. Gebruik jij een echte verkooptechniek of ga je eerder voor een puppy face? Om dit te ervaren moet je op de truffelverkoop zijn.

 

Zondag 19 februari 2023:

Volgende week zijn we terug en gelukkig is dat al redelijk vlug. Ga eens naar de bomma en bompa toe met de fiets, de auto of op een koe. Even rusten en genieten van het mooie weer. We zien jullie volgende keer. Maak een kamp of speel een spel. Dan gaat de tijd zeer snel. Het is namelijk bommazondag.

 

Zondag 26 februari 2023 van 14u tot 17u:

Hmmm, smullen maar. Wacht eens even, dat is raar. Wat smaken deze koeken zo naar. Hier is duidelijk iets mis, het ruikt hier zelfs een beetje naar vis. Dit moeten we uitzoeken, allemaal in korte broeken! Dit wordt vast een beetje vies tijdens de natte koekenvergadering

 

Zondag 05 maart van 10u tot 17u:

“Antwerpen is’t Stad en de rest is parking.” Allemaal goed en wel maar we zullen eens wat Heidenaars laten zien. Die wolven tellen namelijk elk voor tien. Op dus naar de koekenstad dan branden we alles daar plat. In de steegjes, tussen de winkels en op de Meir. Dan zijn we in een mum van tijd kleir. We gaan namelijk een stadsspel spelen.

 

Terug