Wolven

Zondag 9 oktober 2022 van 14u tot 17u:

We zullen springen, vliegen, vallen, opstaan en weer doorgaan, we kunnen hier niet langer blijven staan want het is sportvergadering. Haal je sportschoenen en water maar boven. Op de enige echte sportvergadering mogen jullie je uitsloven.

 

Zondag 16 oktober 2022 van 14u tot 17u;

De vliegen… binnen de orde van deze tweevleugeligen hebben zij sterk gereduceerde antennes. Met deze informatie gaan jullie aan de slag, het is echt waar ik zeg het zondag lach. Zondag wordt een klepper, kom naar de vergadering van de vliegenmepper oftewel de vliegenmeppervergadering.

Zondag 23 oktober 2022 van 14u tot 17u:

Dikke bak met bietn, hee kijk nog een en Poah, da’s mien merk … zijn uitspraken die jullie vandaag zullen horen op de enige echte landbouwvergadering.

 

Vrijdag 28 oktober 2022 – zondag 30 oktober 2022:

Er zijn de zoogdieren, de reptielen, de amfibieën, de vogels en de vissen, deze dieren zijn haast niet te missen. Welke is jouw favoriet? Een hond, een kat, toch geen parasiet? Lachen en gieren, roepen en tieren, kom naar het ledenweekend van de dieren.

 

Zondag 6 november 2022:

Kom van die luie bank en kruip in die dikke tank. Vandaag leven we zoals echte soldaten, leren we technieken uit het leger en gaan we om met onze maten. We zullen jullie daarom nog niet verlaten, kom dus zeker naar de legervergadering.

 

 

Terug