Wolven

Zaterdag 8 Januari 2022 van 19u tot 21u:

“Drie koningen drie koningen geef mij een nieuwe hoed”, en de rest kennen jullie vast wel allemaal. Deze drie koningen kwamen van het verre oosten om Jezus cadeaus te brengen. Wij gaan dit mooi moment eren door vanavond van deur tot deur te gaan om te zingen en geld in te zamelen voor de scouts. Zorg dus dat je mooi verkleed bent voor Driekoningen

 

 

Zondag 16 Januari 2022 van 6u tot 8u:

Zijn jullie ook al zo vroeg wakker? Dat komt perfect uit want ik kwam net vragen of je mee een wandeling wou maken om van de zonsopgang te genieten. Zo de vogeltjes horen ontwaken en de frisse winterlucht inademen. Jullie raden het vast al maar vandaag is het Dauwtrip.

(Vandaag verzamelen we aan de vroente)

 

 

 

Zaterdag 22 Januari 2022 van 19u tot 21u:

Weet je wat wij thuis steeds meer doen als het zo kou en guur buiten is. Dan zetten we de openhaard aan en maken we warme chocomelk. We wandelen dan naar onze grote spelletjeskast en kiezen een gezelschapsspel. Hopelijk houden jullie ook van gezelschapspelletjes want vandaag kun je je innerlijke zakenman in monopolie of strategicus in risk naar boven halen. Vanavond is het namelijk de gezelschapspelletjesvergadering.

 

 

Zaterdag 29 Januari 2022 van 19u tot 21u:

Er is er een jarig hoera hoera en dat kun je wel zien dat is NOOR!!! Ja ja vandaag is Noor jarig en dat kunnen we niet anders dan heuselijk vieren. Vanavond maken we er een groot feest met knalharde muziek en onuitputbare dansmoves. Be there or be  square op de enige echte Noors b-day Bash.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Terug