Wolven

Zaterdag 3 juni 2023 van 19u tot 21u:

De zomer is in zicht, we krijgen steeds meer en meer zonlicht. De temperaturen stijgen waardoor we het warmer krijgen. Wij zorgen vandaag voor voldoende verfrissing met daarnaast het nodige amusement. Wees dus zeker present. Het is vandaag zwembadjesvergadering.

 

Zondag 11 juni 2023 van 8u tot 10u:

Wat is er beter dan een film op zondagochtend? … tromgeroffel … Een filmontbijt op zondagochtend! We kiezen voor jullie een film uit dus kijk er al maar naar uit. Waarover die zal gaan is nog een verrassing, één ding dat we jullie kunnen verzekeren is dat het zeer informatief zal zijn. Pak jullie popcorn klaar en dan zien we jullie daar! Tot op het filmontbijt.

 

Zaterdag 17 juni 2023 van 19u tot 21u:

In de 18e eeuw was het woord quiz een bijnaam voor een jojo. Het woord pudding komt dan weer van het Franse boudin, wat worstje betekent. dat komt omdat de Middeleeuwers al eens vlees in hun pudding durfden te verwerken. Wist je dit allebei? Dan maak je vandaag zeker kans om te winnen, het is namelijk (pudding)quiz!

 

Zondag 25 juni van 10u tot 17u:

Helaas, helaas, helaas. Vandaag vindt de allerlaatste vergadering van het jaar plaats. Gelukkig zouden de wolven de wolven niet zijn als we niet zouden afsluiten met een knaller. Vandaag naar jaarlijkse traditie het specialleke. Wat we exact gaan doen houden we nog even geheim …

 

Terug