Kapoenen

Zondag 3 september 2023 van 12u tot 17u:

Yay, lieve kapoentjes, het is tijd om te verkassen naar de volgende groep op de scouts. Het wordt heel leuk met veel nieuwe vriendjes en spannende dingen om te ontdekken. Jullie gaan nieuwe spelletjes doen en misschien zelfs nieuwe liedjes zingen. Samen met de andere kindjes gaan jullie de leukste avonturen beleven op de scouts. Maak nieuwe vriendjes en vriendinnetjes en maak samen veel mooie herinneringen. Ben jij benieuwd wie jou nieuwe leidingen zijn, kom dan zeker en vast naar de overgang.

(de vergadering voor de 1e jaar kapoenen start om 14u!)

 

Zaterdag 9 september 2023:

De scouts heeft een traditie elk jaar, daar bak je je vlees lekker gaar. Het gaat hier niet alleen om eten, maar ook wordt hier de diashow bekeken. Er verscheen vorig jaar een nieuw talent, deze zal je te zien krijgen in onze showband. Wij hopen jullie dan ook allemaal te zien op onze scouts-barbecue. (Zondag is er dus geen vergadering)

 

Zondag 17 september 2023 van 14u tot 17u:

Ahoy matroosjes! Zijn jullie klaar voor een avontuur op zee? Kom aan boord en laat je meevoeren op de golven van de oceaan. Verken de onderwaterwereld en ontmoet nieuwe vrienden. Duik dieper in de mythes en legendes van piraten en zeemeerminnen. Ontdek de geheimen van verborgen schatten en oude kaarten. Maak kennis met de moedige piraten, heldhaftige zeemeerminnen en gevaarlijke zeedieren. Bereid je voor op allerlei uitdagingen en avonturen. Stap aan boord en laat de legendarische verhalen over deze mysterieuze wezens tot leven komen op de zeemeerminnen en piraten vergadering.

 

Zondag 24 september 2023 van 14u tot 17u:

Het Willy Van Der Steen plein is een superleuk plein met winkels waar je eten en mooie kleertjes kunt kopen. Het plein is vernoemd naar een hele slimme meneer die verhalen heeft geschreven over Suske en Wiske. Het is een gezellige plek waar je veel plezier kunt hebben! Wij gaan daar alvast heel veel plezier hebben op het Willy Van Der Steen plein vergadering.

 

Kusjes,

Kapoenenleiding

 

 

Terug