Links

Nuttige links

Inschrijvingssite

Website waarop u zich kunt inschrijven voor evenementen van onze scouts zoals scoutsbarbecue, groepsdag, ledenweekends, speciallekes, …

 

1-Metersessie

Website van de 1-Metersessie, onze jaarlijkse tentfuif op Heidestatieplein in Heide-Kalmthout. De fuif vindt steeds plaats op de middelste vrijdag van de paasvakantie.

 

Adventure Planet

Website van de Adventure Planet, onze jaarlijkse avonturendag op het Heidestatieplein in Heide-Kalmthout. De  Adventure Planet vindt steeds plaats op de middelste zondag van de paasvakantie.

 

GO-Team

Website van het GO-Team, de ouders en sympathisanten die iedere vergadering uw kinderen vrijwillig over de Kapellensteenweg helpen.

 

44ever

Website van de oud-scouts van onze groep. Jaarlijks organiseren zij enkele activiteiten met oud-scouts jong en oud, zoals een 11-november wandeling.

 

Scouts en Gidsen Vlaanderen

Website van Scouts en Gidsen Vlaanderen, de overkoepelende organisatie van scouts in Vlaanderen. Hier vindt u uitgebreide info over tal van overkoepelende activiteiten, scoutswerking, tradities, spelletjes, etc.

 

Hopper

Website van Hopper, de scoutswinkel waar u alles van het uniform en ander scoutsmateriaal kan kopen. Tip: check eerst eens bij onze eigen uniformverkoop of u bepaalde dingen niet goedkoper bij ons kan kopen.

 

Tot slot kan u via de link hieronder nog de privacyverklaring van onze scouts nalezen.

Privacyverklaring