Welpen

Pagina bekijken

Zondag 2 januari 2022:

Het is alweer 2022! Wat zijn jullie goede voornemens voor het nieuwe jaar? Of zijn deze nog niet klaar? Vandaag nemen we er een dagje tussenuit na al dat feestgebruis. De ideale mogelijkheid om je nieuwjaarsbrief aan de bomma voor te lezen. Het is Bommazondag.

 

Zondag 9 januari 2022 van 14u tot 17u:

Driekoningen, Driekoningen geef mij een nieuwe hoed mijn oude is versleten ons moeder mag het niet weten ons vader heeft het geld op de rooster geteld. We gaan vandaag luidkeels zingen op de Driekoningen vergadering.

 

Zondag 16 januari 2022 van 07u tot 09u:

Vandaag gaan we lekker tenen, de hoofdstad van Oostenrijk is Wenen. Daarom strekken wij de benen. Romantiek staat wel centraal, kom dus zeker allemaal! Het is vandaag Trouwdip.

(We spreken om 7u af bij de vroente)

 

Zaterdag 22 januari 2022 van 19u tot 21u:

Door het donkere weer, zien mensen je niet meer. Geel is immers een mooie kleur en zorgt ook voor een goed humeur. Neem zeker je fluo mee! Anders ben je André en ben je niet echt mee. Het is de Fluofrakkenvergadering.

 

Zaterdag 29 januari 2022 van 19u tot 21u:

We worden vandaag even een gescheiden scouts zoals vanouds. Je gaat op pad met je eigen geslacht, dat had je misschien niet verwacht. Het is gescheiden vergadering.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Terug