Welpen

Zondag 3 september 2023 van 12 tot 17u:
Tromgeroffel, Het is eindelijk zover, lieve Welpen! Vandaag gaan we een nieuw scoutsjaar van avonturen en vriendschappen beginnen. Jullie stappen over naar een groep vol nieuwe uitdagingen en geweldige leiding. Maak je klaar voor spannende spellen en heel veel plezier. Benieuwd wie je nieuwe leiders zijn? Kom zeker naar de overgang en maak je klaar om een geweldige tijd te hebben!

 

Zaterdag 9 september 2023:

Op het super leuke kamp heeft de kookploeg al ons lekker eten gemaakt. Tijdens de scouts BBQ mogen jullie mama’s en papa’s jullie eten maken. Hier kunnen jullie met je vriendjes spelen en naar de diashow kijken om de leuke kamp herinneringen terug boven te halen.

Belangrijk: er is Zondag geen scouts omdat de leiding bezig is met de tent af te breken.

 

Zondag 17 september 2023 van 14 tot 17u:

De welpen spelen op de scouts heel veel buiten, maar hoe goed zijn ze eigenlijk in buiten spelen? We zullen zien wie van onze welpen meesters zijn van het buiten leven, en wie er toch nog een zacht bed en een droog huis nodig heeft op de zwerververgadering!

 

Zondag 24 september 2023 van 14 tot 17u:

Wij als leiding hebben al gemerkt dat alle welpen heel erg sportief zijn. Maar niemand is perfect dus wilden we weten wie van de welpen de sportiefste zijn in de paralympische spelen 2023 van de welpen.

 

Terug