Welpen

Zoals vorig jaar vragen we jullie om de 1,5 meter van social-distancing na te leven en voor en na de vergadering thuis de handjes zeker goed wassen. Want hoe beter jullie dit doen, hoe sneller alles terug normaal wordt. Alvast bedankt!

 

Zondag 2 mei 2021 14u-17u

Vandaag gaan we varen op het land, lopen op het water en zwemmen in de wolken. Het is dus belangrijk dat je altijd op de juiste plek bent en jezelf op de juiste manier voortbeweegt. Geraak je achter dan blijf je maar dromen in de wolken. Het is dus Ter land, ter zee en in de wolkenvergadering.

 

Zondag 9 mei 2021 14u-17u

Iedereen kent natuurlijk de schattige gele mannetjes van verschrikkelijke ikke. Maar zijn ze wel zo lief als ze zich voordoen? Kom het te weten op de Minionvergadering!

 

Zondag 16 mei 2021 14u-17u

Willen jullie weten hoe je de 4 elementen kunt besturen? Dan kom je maar beter naar de Avatarvergadering! Red de wereld samen met Aang, maar je moet ook oppassen voor zijn vijanden zoals bliksembliksemboeman.

 

Zaterdag 22 mei 2021 19u-21u

Wie houdt er nu niet van een dagje aan het strand? De zee waar je in kan spatteren en het zand voor zandkastelen te bouwen. Nu is de echte vraag wie van de welpen het mooiste, grootste en spectaculairste zandkasteel kan bouwen! Kom het te weten op de Zandkastelenvergaderig!

 

Zaterdag 29 mei 2021 19u-21u

De meest gestelde vraag in eeuwen: wat was er het eerst: de kip of het ei? We weten hoe Rama en Phaona erover denken, maar wat denken jullie? Zie dat je jezelf goed kunt beargumenteren en laat het ons weten op de Kip of het ei vergadering.

 

 

 

Terug