Welpen

Zondag 4 februari 2024 van 14u tot 17u:

Wow opeens terug zondag scouts! Dat zal even aanpassen worden. Om deze verandering gemakkelijk te laten verlopen zullen we het wat rustig aan doen deze week. Het is alaise vergadering.

 

Zondag 11 februari 2024:

Deze week is het de bompa zijn beurt, altijd zeggen wij dat het bommazondag is, maar dat vonden we nogal zielig voor de bompa. Het is deze week dus bompazondag

 

Zondag 18 februari 2024 van 14u tot 17u:

!vergadering wereld omgekeerde is Het .stom is leiding de ,leuk is school ,avond is morgend ,wit is Zwart .verwarrend heel ook maar zondag deze gezellig heel weer word Het

 

Zondag 25 februari 2024 van 14u tot 17u:

Maak kennis met de Lightning McQueen van de welpen: een wit snelheidsmonster zonder bliksemschicht dat moderne technologie combineert met de opwinding van de open weg. Met een cockpit ontworpen voor comfort en prestaties die de legendarische racer evenaren, is deze auto een eerbetoon aan snelheid en adrenaline. Tis shiroko vergadering.

 

Zondag 3 maart 2024 van 14u tot 17u:

Hmmmm chocolade truffels, wat lekker! Overtuig allemaal jullie ouders om overheerlijke truffels te kopen terwijl wij op pad gaan om truffels te verkopen aan mensen zonder kinderen in de scouts. Het is truffelverkoop.

 

Terug