Welpen

Zondag 10 oktober 2021 van 14u tot 17u:

In de tijd van Pater Damiaan is het dammen ontstaan. Ben je zwart of ben je wit en bezit je een portie pit. Iedereen kent het wel. Het is de paterDAMiaan vergadering.

 

Zondag 17 oktober 2021 van 14u tot 17u:

Vandaag gaan we paintballen en het gaat zeker knallen. Zorg ervoor dat je goed richt of je krijgt alles op je gezicht. Haal jullie beste paintball skills boven en vergeet zeker niet naar deze vergadering te komen. Het is vandaag Paintball-for-dummies-vergadering.

 

Zondag 24 oktober 2021 van 14u tot 17u:

In het verre loofland ploegden de boeren de carotten van onder het zand. Deze carotten zijn van degelijke kwaliteit en door ervan te eten krijg je zeker geen spijt. De meeste oudjes zijn doof, ze klagen over een generatiekloof maar zitten ook graag aan de stoof en eten carotten met loof. Het is vandaag de carotten met loof vergadering.

 

Zaterdag 30 tot zondag 31 oktober 2021:

De ijskappen zijn aan het smelten en heel de wereld staat op stelten. In mijn tijd leefden nog mammoeten dus we kunnen niet wachten om jullie te ontmoeten. We verwachten jullie op deze twee geweldige dagen om jullie eens goed te plagen. We gaan op Ice Age weekend.

 

Zondag 7 november 2021 van 14u tot 17u:

Samson Samson, hij is een hele ondeugende maar lieve hond. Wij moesten kloppen want de bel deed het niet. Mwoah zeg Gertje. Dag meneer spaghetti, … Je hoort het al, het is de Samson en Gert vergadering.

 

 

 

 

 

 

 

 

Terug