Welpen

Zaterdag 3 juni 2023 van 19u tot 21u:

Hopelijk hebben jullie al je zwembrevet, want dan maken we deze vergadering zeker veel pret.

We gaan deze vergadering over shelters glijden, en Akela gaat misschien ook wel paardrijden. Deze vergadering wordt weer plezant, de vraag is welke welp er als eerst in een zwembadje beland.

Neem allemaal zeker zwemkledij mee want dat kunnen we deze vergadering wel gebruiken.

Kom dus allemaal zeker naar de zwembadjesvergadering

 

Zondag 11 juni 2023 van 08u tot 10u:

Deze keer gaan we nog eens een mooie film zien, van ons krijgt hij al een tien op tien.

Laat het ochtendhumeur maar thuis anders is het misschien geen film voor de beeldbuis. Neem de humor zeker mee, dan is mor ook weer blij en zegt ze yipiejee.

Het wordt weer plezant, nu nog hopen dat het eten niet verbrand. Kom allemaal zeker naar het filmontbijt anders heb je erna mogelijks spijt.

 

Zaterdag 17 juni 2023 van 19u tot 21u:

Doorheen het leven maken we veel mee, we leren van goede en slechte momenten. Als baby leren we kruipen, later leren we wandelen. We gaan ook allemaal eerst naar school en naar de scouts. Daar vormen we een grote groep, later werkt iedereen ook. Dan heeft men dus allemaal een beroep. We gaan deze vergadering veel over het leven leren, kom dus allemaal zeker naar de levenscyclus-vergadering.

 

Zondag 25 juni 2023 van 10u tot 17u:

Vandaag is het weer eens vergadering vanaf 10 uur, het plezier is dan van langere duur. Vandaag is het een beetje speciaal, hebben jullie er zin in allemaal? Eén keer per jaar gaan we een hele dag op stap, met de machtige welpentak. Voor deze keer geen bosspel of kat en muis, we gaan een beetje verder van huis. Hebben jullie er alvast zin in? De leiding al wel en heel veel, alle verdere informatie komt nog via de mail! We zien jullie graag op het Specialleke.

 

Terug