Welpen

Pagina bekijken

Zondag 4 September 2022 van 12u tot 17u:

Eindelijk kan het weer beginnen… Het nieuwe scoutsjaar gaat van start, best spannend, vinden jullie dat ook niet?!! Nieuwe leiding ontdekken en jullie vriendjes terug ontmoeten. Wees vooral niet bang en kom zeker naar de overgang!

 

Zondag 11 September 2022:

Het is vandaag helaas geen vergadering maar gelukkig is het wel zaterdagavond op de scouts te doen. Het gaat supergezellig zijn dus zie dat je er zeker bij kan zijn, ook kan je alle foto’s en filmpjes van het afgelopen scoutskamp zien en dit wil je echt niet missen, het is vandaag dus bommazondag.

 

Zondag 18 September 2022 van 14u tot 17u:

We horen het hier al grommen in de lucht, we zien de bliksem al inslaan in de verte. Opgepast deze zondag en zoek dekking bij u maten. Tijdens de het regent duizend bommen en granaten vergadering.

 

Zondag 25 September 2022 van 14u tot 17u:

Deze zondag gaan we nog eens goed bewegen, hebben jullie er zin in?? Trek jullie sportschoenen en zweetbandjes al maar aan, begin je alvast op te warmen en zie dat je in topvorm bent want het is sportvergadering.

 

Zondag 2 Oktober 2022 van 14u tot 17u:

Weet je wat het ding is zo een scoutsjaar is leuk enal maar dat plant zen eigen niet. Daarom gaan we jullie nog maar is aan jullie lot overlaten met een Bommazondag. Wij met de leiding gaan een heel weekend lang brainstormen om ervoor te zorgen dat we een fantastisch scoutsjaar hebben boordevol doldwaze en knotsgekke vergaderingen.

 

Terug