Welpen

Zaterdag 1 juni 2024 van 19u tot 21u:

Amai amai het scoutsjaar zit er weer bijna op. Dit betekend natuurlijk dat het schooljaar er ook bijna op zit. We gaan jullie breinen eens testen en zien of jullie even braaf waren op school als op de scouts. Ziet dat je hersens volle toeren draaien op de Quizke winne vergadering.

 

Zaterdag 8 juni 2024 van 19u tot 21u:

Amai tis toch schoon zomerweer hé, wij hebben het veel te warm en jullie zeker ook. Maar wees niet bezorgd, daar is een oplossing voor. Kom afkoelen en waterpret hebben op de zwembadjesvergadering.

 

Zaterdag 15 juni 2024 van 19u tot 21u:

Het is tijd voor de 2e jaars om eens hun oudere vriendjes bezoek te brengen, en voor de 1e jaars om nieuwe vriendjes te leren kennen op deze speciale samenwerking tussen de welpen en wolven. We gaan een dubbel zo groot spel spelen samen op de wolpen vergadering!

 

Zaterdag 22 juni 2024 van 19u tot 21u:

Tussen het mildo en de heide ligt een heel mooi dorp. Een lekker ijsje bij de Monida, een leuk bezoekje aan het Suske en Wiskemuseum. Dat zijn nu eens echt top activiteiten in Heide. Kennen jullie nog dingen die typisch heide zijn? Kom ze samen met ons ontdekken op de ge zijt van heide als… vergadering!!

 

Zondag 30 juni 2024 van 10u tot 17u:

Laatste vergadering van het jaar, we zullen jullie missen tot kamp )’:

Maar dat betekend ook dat het weer tijd is voor het specialleke!! Kom het scoutsjaar met een laatste knaller van een vergadering afsluiten!

 

Terug