Jongverkenners

Zaterdag 2 december 2023 van 20u tot 22u:

Het is zo ver, het is zo ver, de Sint komt weer eens langs! Heb jij je schoentje al gezet en je lijstje gemaakt, dit is je kans. Vandaag gaat de Sint eens kijken of alle jogietjes wel braaf zijn geweest dit jaar, er zal veel lekkers zijn, houd je maar alvast klaar. Kom vanavond allemaal naar de Sint en zijn Pieten, het wordt gezellig en om te genieten. Hoe zal hij dit jaar aankomen? Met de maneschijn tussen de bomen? Jullie zijn allemaal wel braaf geweest, dat denkt de leiding, kom dus zeker naar de Spectaculaire Sinterklaas vergadering.

 

Zaterdag 9 december 2023 van 19u tot 21u:

Liefste jongen en liefste meisje, houd jij ook wel van een reisje? Van een onbekende plek een reis te voet, heb jij voldoende goede moed? Vandaag krijgen jullie bijna een echte opleiding en zullen jullie moeten navigeren en ontsnappen van de leiding. Door de tijdsdruk, want die zit achter je aan, moet je toch wel aan een hoog tempo gaan. Weet jij de weg veilig terug, kom naar de dropping en vlug! Dit allemaal op een fikse wandeling want het is Mokt da ge thuis zijt vergadering (dropping)!

 

Zaterdag 16 december 2023 van 19u tot 21u:

O denneboom, o denneboom, wat zijn uw takken wonderschoon. Ik heb u laatst in ’t bos zien staan, nu sta jij in ons lokaal als een statige vulkaan. Deze avond staat in het teken van feest, want daarvan houden de jogi’s het meest.  Lekker eten en leuke muziek, ook mooie lichtjes en prachtige slingers zijn klassiek. Op deze avond heeft iedereen het naar zijn zin, we doen fijne spelletjes en dat is nog maar het begin. Ben je benieuwd naar wat we nog meer gaan doen? Kom dan zeker naar het Kerstman bday bash!

 

Zaterdag 23 december 2023:

Deze zondag is het geen activiteit, want jullie leiding is helemaal het noorden kwijt. De blok is voor ons niet zo fijn, wees maar blij dat jullie nog klein zijn. Breng een bezoek aan je oma, maar denk ook aan de opa. Beter langsgaan of lekker bellen, de leiding is aan het blokken tot deze examens ons vellen. Het is dus jammer genoeg bommazondag!

 

Zaterdag 30 december 2023:

Het nieuwe jaar treedt in, en dit wil je natuurlijk niet missen. Dus geniet er maar met de hele familie van, we zullen toch nog een weekje wachten voor we elkaar terug kunnen zien in dit nieuwe jaar. Het is Bommazondag vandaag.

 

Zaterdag 6 januari 2024 van 19u tot 21u:

Wel langs de deuren, ook langs de mensen, gezond zijn en blijven is al dat we kunnen wensen. 3koningen verloopt weer zoals normaal, het wordt kei leuk, dus komen allemaal! Dit jaar allemaal traditionele koningen, misschien ook wel wat beloningen. Vergeet het niet en kom maar snel, het is 3 dreirries vergadering (driekoningen), maar anders dat wel.

 

Terug