Jongverkenners

 

Zaterdag 3 Juni 2023 van 19u tot 21u:

Vanavond doen we het rustig aan. Want het was ons weer een druk jaar. We kunnen dan ook geen betere activiteit bedenken dan rustig een film kijken met zen alle. Wees dus zeker allemaal aanwezig op onze Filmavond zodat we gezellig met ons allemaal naar een nog te beslissen film. Suggesties zijn altijd welkom.

 

Zaterdag 10 Juni 203 van 19u tot 21u:

Vanavond kan je culinaire kennis nog wel is te pas komen. Ken jij namelijk alle Franse benaming voor de wijze waarop steak wordt bereid of ken je alle stappen vanbuiten om een ijstaart te maken. Sleep vanavond je team naar de overwinning tijdens de enig echte Eetquiz.

 

Zaterdag 17 Juni 2023 van 19u tot 21u:

Trek je zwemkleren en zwembandjes maar aan en overkom je angst voor het water. Droog zul je zeker de vergadering niet verlaten. Tijdens de Zwembadjesvergadering gaan we naar hartenlust onze zomerjeugden herbeleven en allemaal lekker plonzen.

 

Zondag 25 Juni 2023 van 10u tot 17u:

Jammer maar helaas zijn we alweer aangekomen op de laatste vergadering van het jaar. Na vandaag gaan wij volle bak aan de slag om jullie een top kamp te bezorgen. Maar eerst wacht ons nog een topvergadering namelijk het Specialleke. Kom dus zeker allemaal naar de vergadering want jullie komen ook het kampthema te weten.

 

Terug