Jongverkenners

Pagina bekijken

Zaterdag 1 januari 2022:

Nene, het feest is nog niet voorbij! Nadat iedereen heeft kunnen uitbuiken na zijn kerstbuffet, zijn cadeaus heeft gebruikt of al weg gegeven en de kerstboom wel heel veel stof begint te vangen is het tijd voor een nieuw feest.. Een nieuw jaar zelfs! Blijf dus allemaal maar gezellig thuis op deze bommazondag en dan zien we jullie terug in 2022 met goede voornemens!

Zaterdag 8 januari 2022 van 19u to 21u:

Driekoningen, driekoningen, geef mij nen nieuwen hoed. Men oude is versleten, ons moeter mag’t ni weten. Ons vader eeft et geld op de rooster geteld (wij hebben eigenlijk liever geld en snoep dan een hoed, en wij nemen ook bankcontact aan). Jaja, driekoningen.

Zaterdag 15 januari 2022 van 19u to 21u:

Al jaren zijn wij als leidig onze goddelijke lichamen aan het aftrainen. Het kanaal overzwemmen, 24/7 in de fitness proteine shakes binnen kappen en marathons lopen onder een uur is allemaal normaal geworden. Maar zijn de jogis wel zo’n machines? Kom het ons laten zien op de sportvergadering.

Zondag 22 januari 2022 van 7u to 9u:

Aaaaaaaah, lekker vroeg. De wekker die afgaat, door de donkere kou fietsen en u ogen die dicht vallen als ge nog maar aan slaap denkt, als da ni het schone leven is? Inderdaad, da is ni het schone leven, ma dauwtrippen me de scouts, da’s wel het schone leven. Kom dus zeker naar de oo-zo-leuke-dauwtrip.

Zaterdag 29 januari 2022 van 19u to 21u:

Kleine jongens worden groot, zelfs Thomasje De Bock. Wie had da gedacht? Het is dus (weeral) tijd voor een feestje ofni ofwel. Happy birthday Bocky, kom allen naar de B-DAY BASH BOCKY!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Terug