Jongverkenners

 

Zoals vorig jaar vragen we jullie om de 1,5 meter van social-distancing na te leven en voor en na de vergadering thuis de handjes zeker goed wassen. Want hoe beter jullie dit doen, hoe sneller alles terug normaal wordt. Alvast bedankt!

Zondag  2 mei 2021 van 14u tot 17u:

Vroeger was alles beter, althans dat zeggen volwassenen toch altijd. Het is juist daarom dat we deze zondag het klein kind in ons naar boven halen. Vandaag spelen we Tik tak boem, zakdoek leggen en zijn we voor even al de zorgen die onze oude leeftijd ons brengt vergeten tijdens de Kapoenenvergadering.

 

Zondag 9 mei 2021 van 14u tot 17u:

Is Sean een Jood, een Rooms-Katholieke Christen, Boeddhist of gewoon een Atheist? Het is moeilijk kiezen met al die verschillende religies die de wereld te bieden heeft, vandaag maken we kennis met al deze religies tijdens het religiespel.

 

Zondag 16 mei 2021 van 14u tot 17u:

Aangezien de Olympische spelen van Tokio maar op zich laten wachten en wij met de Jogileiding niks liever doen dan naar de verschillende disciplines te kijken op tv, gaan we vandaag om onze zinnen te verzetten zelf enkele sporten oefenen. Wie zal tijdens de Olympische vergadering de gouden medaille winnen en wie zal met zijn staart tussen de benen mogen afdruipen? Je komt het vandaag te weten.

Zaterdag 22 mei 2021 van 19u tot 21u:

Ngo’s of non-governmental organisations zijn groeperingen die instaan voor het welzijn van de planeet. Zo heb je WNF die het uitsterven van diersoorten tegengaan, Unicef die instaat voor de derde wereld en Amnesty international die zich inzetten voor de mensenrechten. Meer over deze groepen en andere groepen die de wereld verbeteren kom je te weten tijdens de NGO-bospel-vergadering.

 

Zondag 30 mei 2021 van 19u tot 21u:

Gokken met geld word over het algemeen niet aangeraden aangezien je zomaar is al je geld kwijt zou kunnen zijn. Er is echter één leeftijdsgroep die hier geen rekening mee moet houden en dit zijn de ouwe zakken. Zij hebben toch een pensioen en bovendien niet zo lang meer om te leven. Vandaag halen we de ouwe zakken in ons naar boven en zetten we alles in op rood tijdens de ouwe-zakken-casino-vergadering

 

Terug