Jongverkenners

 

Zoals vorig jaar vragen we jullie om de 1,5 meter van social-distancing na te leven en voor en na de vergadering thuis de handjes zeker goed wassen. Want hoe beter jullie dit doen, hoe sneller alles terug normaal wordt. Alvast bedankt!

Zaterdag 12 Juni 2021 van 19u tot 21u:

Tegenwoordig komt het steeds vaker in het nieuws, hier een container met cocaïne gevonden daar een xtc-lab of wietplantage gevonden. Drugs is iets slechts en wij als leiding zouden dan ook nooit zelf in zo een milieu terechtkomen. Vandaag is dat echter een ander geval en zullen we te weten komen wie zich het meest thuis voelt in het drugsmilieu tijdens de Behalve menne kleine want das nen brave vergadering

 

Zaterdag 19 Juni 2021 van 19u tot 21u:

Het wordt steeds warmer en warmer en dat voelen wij als leiding ook. Het is dan ook geen pretje om te studeren in deze hitte zonder thuis zelf een zwembad te hebben om in af te koelen. Daarom organiseren we vanavond de zwembadjesvergadering zodat iedereen lekker kan afkoelen.

 

Zondag 27 Juni  2021 van 10u tot 17u:

Ja ja ja we zijn al weer aangekomen aan de laatste vergadering van het jaar en jullie weten al wat dat betekend. Klopt vandaag is het Specialleke  en gaan we een dag vol pret beleven. Verdere informatie zal nog worden gemaild over deze dag.

Terug