Jongverkenners

 

Zoals vorig jaar vragen we jullie om de 1,5 meter van social-distancing na te leven en voor en na de vergadering thuis de handjes zeker goed wassen. Want hoe beter jullie dit doen, hoe sneller alles terug normaal wordt. Alvast bedankt!

 

Zondag 7 Februari 2021 Van 14u tot 17u

Haal deze zondag je innerlijke racer naar boven. Wie kan de bananenschillen ontwijken, de andere spelers raken met zijn Shell en desondanks een “ Blue Shell” op plaats één blijven. Dit alles zullen we te weten komen tijdens onze Mariokartvergadering. Omdat racen zonder racemobielen toch niet zo leuk is mogen jullie vandaag jullie je Steppen, Rollerblades, skelters, enzovoort meenemen.

 

 

Zondag 14 Februari 2021 Van 14u tot 17u

Mensen zeggen altijd “Teamwork makes the dream work” en dat is ook zo maar vandaag is dat allemaal pure onzin. Vandaag kun je niemand vertrouwen buiten jezelf en zul je dus echt aangewezen op je eigen talenten en kennis. Vandaag is het namelijk de allen-tegen-iedereen vergadering.

 

 

Zondag 21 Februari 2021 Van 14u tot 17u

Allemaal houden we wel van muziek met een goede beat en zeker wanneer het nummer een goede drop heeft en omdat wij niet genoeg kunnen krijgen van die drops is er vandaag besloten dat we iet anders gaan droppen namelijk ………………………. Nog even wachten …………………………… nog heel even…………………………………….    JULLIE   , vandaag is het namelijk Dropping.

 

 

Zondag 28 Februari 2021 Van 14u tot 17u

Al jaren zijn mensen geobsedeerd met het vinden van schatten verstopt door legendarische piraten zoals Zwartbaard, Piet Heijn, Francis Drake. Het probleem is alleen is dat ze zo goed waren in het verstoppen van schatten dat vele tot nu toe nog niet gevonden zijn. Wij met de Jogileiding vonden dat het nu stillaan wel welletjes was geweest met het wachten op die schatten en daarom gaan wij vandaag zelf op Schattenhunt/ Treasurejacht.

 

 

Terug