Jongverkenners

Pagina bekijken

 

Zondag 9 oktober 2022 van 14u tot 17u:

Kennen jullie het guiness world record boek. Wij hadden op een late avond met de leiding een discussie over hoe makkelijk sommige records wel niet zijn. Daarom om de jogitak van 2022-2023 voor eeuwig en voor altijd een roem te geven zullen we vandaag sommige record proberen te verbreken tijdens de Guiness world recordvergadering.

 

Zondag 16 Oktober 2022 van 10u tot 17u:

Weten jullie allemaal nog wat de platte knoop, de paalsteek, de timmermanssteek en de bekerworp zijn. Die laatste kunnen jullie natuurlijk niet kennen maar dat had ik ook gewoon ertussen gezet om jullie te foppen. Als jullie er nu toch in getrapt waren geen nood want vandaag leren we al de technieken opnieuw tijdens de lego-technic vergadering

 

Zondag 23 Oktober 2022 van 14u tot 17u:

Wat is nu het leukste dat we doen met de scouts. Voor mij is dat natuurlijk zang avond maar voor vele is dat paintball. Daarom bouwen we vandaag kampen en spelen we oorlog. Dus train je combat roll de komende weken en zorg dat je niet geraakt wordt tijdens de pang pang watch out vergadering.

 

Vrijdag 28 oktober tot zondag 30 Oktober 2022:

Everybody has kung fu fighting, hi ha. Hopelijk hebben de echte fans het al door maar dit weekend vinden we onze inner peace en verzamelen we al onze chi te samen. We transformeren ons tot de ware vurige vijf. Dit weekend gaan we namelijk op Kung fu panda weekend. Zorg er dus voor dat je de eerste film gezien hebt.

 

 

Terug