Jongverkenners

 

Zoals vorig jaar vragen we jullie om de 1,5 meter van social-distancing na te leven en voor en na de vergadering thuis de handjes zeker goed wassen. Want hoe beter jullie dit doen, hoe sneller alles terug normaal wordt. Alvast bedankt!

Zondag 4 oktober 2020 van 14u tot 17u :

Love is in the air en de “schotse highlands” die zijn veir. Maar dat houdt ons niet tegen om de Schotse cultuur te eren, en een heuse vergadering te beleven. Zon zee knappe gasten en vrouwen en uw tegenstander verbouwen, tijdens onze geweldige Love highland-vergadering komen charme en kracht tezamen in de ultieme meting van looks en sterke lichamen.

 

Zondag 13 oktober 2020 van 14u tot 17u:

“So we back in the mine, pickaxe swinging from side to side.” Ze zeggen: “graaf nooit recht naar beneden. Zo wordt lava vermeden maar wij als die hard spelers willen diamond armour smeden. Maar pas op voor creepers en andere mobs of draag jij netherite zoals de echte snobs. Ben jij builder, miner of redstoneking? Ben je klaar voor de Minecraft-vergadering of denk je eerder van “ creeper, aww maaan.”

 

Zondag 18 oktober 2020 van 10u tot 17u:

Is het met hard gaan kei ongezond of douw je liever een balk in de grond. Lekker raven en sjorren simultaan ga de challenge deze vergadering aan. Vandaag luisteren we uitsluitend naar echte “schtamp” muziek, technieken leren was nog nooit zo uniek. Deze zondag vliegen we er in met de techno-technieken vergadering.”

 

Zondag 25 oktober 2020 van 14u tot 17u:

Pomp je banden maar al op, anders wordt deze vergadering een flop. En fietst niet tegen de wand want das echt ni plezant. We zullen alles geven om schand te eviteren. Want een geniaal man zei ooit: “ Lucht op den band is hartig tegen de wand zonder schand-vergadering” zie da ge komt en niet plooit.

 

Vrijdag  30 oktober 2020 tot Zondag 1 november 2020:

Nog een paar Nachtjes Wachten, hebben jullie Like me ook zo veel zin in? Spaghetti eten met veel Peperbollen in de saus en het gewoonweg keihard naar uw zin hebben. Wie gaat er varen met Piet Piraat? Wie houdt ons dit weekend op de hoogte met zijn eigen karrewiet of waant zich een echte prinses? We zullen het allemaal zien tijdens ons enige echte Ketnet-weekend. Vergeet je zeker niet in te schrijven.

 

 

 

 

Terug