Verkenners

Zoals vorig jaar vragen we jullie om de 1,5 meter van social-distancing na te leven en voor en na de vergadering thuis de handjes zeker goed wassen. Want hoe beter jullie dit doen, hoe sneller alles terug normaal wordt. Alvast bedankt!

 
Zondag 4/10/2020 van 14u tot 17u:
 
Wat gaat er boven nen hamburger? Nen hamburger op nen heuvel!!! Nog is zin om goed vecht scoutsspel te spelen met een leuke draai aan? Dan zien we jullie allemaal deze zondag op de hamburgerhill vergadering!
 
 
Zondag 11/10/2020 van 14u tot 17u:
 
Lang geleden leefden de vier naties in harmonie samen. Toen veranderde alles toen de Vuurnatie aanviel. Alleen de Avatar, meester van alle vier de elementen, kon ze tegenhouden, maar toen de wereld hem het meest nodig had, verdween hij. Wie ontwaakt er deze vergadering en word de echte avatar? Tot op de avatar vergadering!
 
 
Zondag 18/10/2020 van 10u tot 17u:
 
Kunnen de givers eigenlijk iets? Normaal kunnen we het al inspecteren tijdens het opbouwen en afbreken van de bbq-tent. Maar dit jaar is wat anders… Daarom is het nog is dringend tijd voor een inspectie! Maar geen zorgen zoals altijd zal het niet alleen een saaie technieken vergadering zijn 😉.
 
 
Zondag 25/10/20 van 14u tot 17u:
 
Hedde gij al is iets ineen gestoken? Of zedde al is mee de mama of papa naar een doe het zelfzaak geweest? Dan bende ongetwijfeld al in het pannenhuis geweest of den brico? Of den hubo? Of zedde nen echte en gade naar de mapeco? Welke zaak is nu het beste? Deze zondag beslissen we het op de pannenhuis vs brico vs hubo vs mapeco vergadering!
 
 
Vrijdag  30 oktober 2020 tot Zondag 1 november 2020:
 
Euuuuuuuuuuuuuj ledenweekend!!!! Ik hoop dat jullie je allemaal gedragen hebben de laatste tijd want anders moogde dit weekend gaan biechten ze. Awel, trek allemaal jullie schoonste nonnenjurk en jullie langste pater kleed al maar aan want jawel dit weekend zen we allemaal kinderen van god. De zeun van meneer pastoor himself! We zien jullie heel graag terug op HEILIG WEEKEND!!!!!!

KUSJES

GIVERLEIDING

Terug