Verkenners

Zondag 3 september 2023 van 12u tot 17u:

Joepie, eindelijk is de overgang daar dus maak jullie allemaal klaar voor een knaller van een jaar. Vandaag komen jullie de leiding voor het komende jaar te weten en deze zullen jullie niet snel vergeten. Wij kijken er alvast naar uit!!

 

Zondag 10 september 2023 van 10u tot 17u:

Aangezien de leiding deze week al hard heeft gewerkt voor de BBQ, kunnen ze vandaag jullie hulp goed gebruiken. Vele handen maken licht werk! Kom daarom allemaal helpen bij de afbraak van de BBQ tent.

 

Zondag 17 september 2023 van 14u tot 17u:

Welkom bij het spannende Bipolaire Noordpool IJsbeervergadering spel! Neem de rol aan van een ijsbeer en navigeer tussen de extreme polen van vreugde en woede terwijl je belangrijke ijsberenbijeenkomsten bijwoont. Verzamel stemmingen en bouw allianties terwijl je jouw emoties in balans houdt om de ultieme ijsbeerleider te worden. Maar pas op voor de verraderlijke ijsschotsen van chaos die je plannen kunnen verstoren. Lukt het jou om je innerlijke evenwicht te bewaren en de koude wereld van ijsberendiplomatie te veroveren? Overwin je stemmingswisselingen en heers over de ijzige onderhandelingen om te zegevieren in dit unieke strategische spel!

 

Zondag 24 september 2023 van 14u tot 17u:

Stap in het mysterie met de Paranormale Parapluvergadering! Gebruik je bovennatuurlijke krachten om geheimen te ontdekken tijdens intrigerende vergaderingen onder je betoverde paraplu. Ontdek verborgen agenda’s, voorspel de toekomst en onthul de waarheid terwijl je rivalen uitdaagt. Durf jij de paranormale uitdaging aan?

 

Kusjes,

Giverleiding

 

Terug