Verkenners

Zoals vorig jaar vragen we jullie om de 1,5 meter van social-distancing na te leven en voor en na de vergadering thuis de handjes zeker goed wassen. Want hoe beter jullie dit doen, hoe sneller alles terug normaal wordt. Alvast bedankt!

 

Zaterdag 5 juni 2021 van 20u tot 22u:

We hebben het allemaal meegemaakt. Op de scouts blijft het een terugkerend fenomeen dat er weer ene met iets afkomt waarop maar één antwoord krachtig genoeg is: “Hoe is da na meugelijk????????” Vanavond kraken we de code en komen we erachter hoe én waarom da na toch meugelijk is!

 

Zaterdag 12 juni 2021 van 20u tot 22u:

Der staan weer belangrijke dagen voor de deur. En zoals iedereen weet: “Bij belangrijke dagen horen belangrijke daden”. Vandaag scheiden we het kaf van het koren en zullen de grote meneren en mevrouwen van de givers opstaan. Staan jullie ook op in deze belangrijke dagen vergadering?????

 

Zaterdag 19 juni 2021 van 20u tot 22u:

De zon heeft ne keer of drie geschenen, dus iedereen weet hoe laat het is he! Haal uw schoonste zwembroek of badpak en maak u klaar om dieje corona der wat af te wassen. We verwelkomen jullie graag op de meest coronaproof dag van het jaar: de zwembadjesvergadering!

 

Zondag 27 juni 2021 van 10u tot 17u:

Geen welpenkamp zonder luizen, geen voorkamp zonder platte banden, maar vooral: GEEN JUNI ZONDER SPECIALLEKE. Specifieke instructies volgen nog, maar noteer deze dag al maar in de agenda als ge zin hebt om de deur naar de zomer echt volledig kapot te stampen!

 

KUSJES

GIVERLEIDING

Terug