Wolven

 

Zondag 5 november van 14u tot 17u:

Jullie hebben zeker al wel is gehoord van een supermarkt. Bijvoorbeeld den Aldi, Delhaize of Colruyt. Maar wisten jullie ook dat er een superspannende onderlinge strijd is tussen deze supermarkten?

Maak het mee op de Supermarkt- beurs vergadering!

 

Zondag 12 november 2017 van 10u tot 17u:

Beste wolfjes, deze dag hebben we een iets langere dus ook toffere vergadering! Je weet dat je als scout veel moet kunnen bijvoorbeeld sjorren, vuur maken, hout kappen enzoverder… Natuurlijk kunnen jullie dit niet vanzelf daarom gaan wij jullie dit deze vergadering leren. De leiding ziet jullie graag op de techniekenvergadering!

 

Zondag 19 november 2017:

Wat is het leukste aan de scouts? Het kamp natuurlijk! Daarom gaat de leiding een heel weekend veel moeite doen en hard plannen zodat jullie deze zomer een fantastisch kamp met ons kunnen doen. Als je niet weet wat te doen kan je altijd je superlieve bomma gaan bezoeken op deze Bommazondag.

 

Zondag 26 november 2017 van 14u tot 17u:

Wij hebben tijdens de vergaderingen al gezien dat jullie goed kunnen lopen en worstelen. Maar in welke andere sporten zijn jullie ook goed? Trek je coolste sport-outfit aan en kom het aan ons laten zien! Tot op de coole sportvergadering!

 

Zaterdag 2 december 2017 van 19u tot 21u:

Daar wordt aan de deur geklopt, hard geklopt, zacht geklopt. Daar wordt aan de deur geklopt. Wie zou dat zijn? De man met zijn lange baard, Rode mijter en lange staf is weer in het land! Omdat dit super leuk is vieren wij dit met jullie ook op de scouts! We geven de sint een warm welkom op de scouts met Sinterklaas