Wolven

 Zaterdag 6 januari 2018 van 19u tot 21u:

Nu we terug helemaal uitgefeest van de feestdagen kunnen we beginnen aan het nieuwe jaar op de scouts en dat bekent dus ook de eerste vergadering van het jaar! Omdat het op deze dag driekoningen is gaan we met zen allen gezellig van deur tot deur zingen. Wij zien jullie graag op driekoningen!

 

Zaterdag 13 januari 2018 van 19u tot 21u:

Moh seg Gertje, wat gaan wij deze zaterdag dan doen zo? Awel beste wolfjes, deze vergadering staat helemaal in het teken van studio 100! Dus bekijk al maar als voorbereiding goed wat studio 100 tv en leer alle liedjes van buiten want deze zondag is het Studio 100 vergadering!

Uitzonderlijk begint de vergadering aan de kerstboomverbranding en niet op de scouts!

 

Zaterdag 20 januari 2018 van 19u tot 21u:

Hebben jullie de ware al gevonden? Of zijn jullie nog single en helemaal alleen? Misschien zit je ware liefde wel bij de wolven! Kom het ontdekken op Are you the one vergadering!

 

Zondag 28 januari 2018 van 14u tot 17u:

Er zijn een heleboel sportmerken, maar welke is de beste? Dit gaan wij deze zondag uitvechten in het super spannend en fantastisch leuke sportmerk-dorpsspel!!

 

Zondag 4 februari 2018 van 14u tot 17u:

De wolvenleiding ziet de wolventak als één grote familie. En deze zondag zal het spel hier ook op gebaseerd zijn! Welke familie adopteert het meeste? Wij zien jullie graag terug op de spannende Adoptie vergadering!

Terug