Jongverkenners

Zondag 7 januari van 14u tot 17u:

We gaan vandaag de jogikas wat omhoogheffen zodat we een mega graaf kamp kunnen hebben. We gaan 3-koningen zingen, kom dus zeker allemaal verkleed en gebruik alle attributen en dan maken we het de moeite waard.

 

Zaterdag 13 januari 2018van 19u tot 21u:

Zoals Samson en Gert het weleens zeggen “Wij zijn bij de brandweer”, óf zoals Clouseau het zegt “Want ik brandweer van verlangen”. Ik denk dat het wel duidelijk is vandaag. Het is brandweervergadering. We zullen ons eens bewijzen dat dat vuurtje snel geblust is. Uitzonderlijk begint de vergadering aan de kerstboomverbranding en niet op de scouts!

 

Zaterdag 20 januari 2018 van 19u tot 21u:

Roulette, Russian Roulette, Poker, Strippoker, 21tigen en ja misschien zelfs het onbekende kaartspel “Stiften kunnen vanavond je pad kruisen, met genoeg geluk ga je naar huis met een flink pak geld. Kom zeker je geluk testen op de casino-vergadering.

 

Zaterdag 27 januari 2018 van 19u tot 21u:

The hitchhiker’s guide to the galaxy, the prestige, Mulan, The Shawshank Redemption, The Godfather, The Matrix, Pulp Fiction, Kill Bill, Back to the future of Fight Club. Stuk voor stuk klassieke films die je zeker gezien moet hebben. Daarom gaan we op deze zaterdagavond een lekker ontbijtje eten met al onze scoutsvriendjes en een gezelig filmpje kijken. Iedereen welkom op het Film-ontbijt. Ja we gaan ’s avonds ontbijten, dan kunnen we zondag lekker uitslapen

 

Zondag 4 februari 2018 van 14u tot 17:

Mannen en vrouwen in uniform, vaak een groenachtige broek met een hemd dat niet opvalt tussen het hoge riet. Nee, ik heb het niet over onszelf van de scouts, maar wel over het leger natuurlijk. We zullen laten zien dat de scouts eigenlijk wel het sterkste leger zou zijn. Allemaal naar de leger-vergadering komen!

 

 

Groetjes van jullie geweldige leiding,

Charlotte x2, Charlot, Gilles, Jonathan, Lukas, Morris, Tom en Victor

 

Terug