Jongverkenners

Zondag 6 mei van 10u tot 17u

De jogitak is een hechte groep, maar wat nog leuker is, is als we een met alle takken samen iets doen. Ja, het is groepsdag vandaag! Zorg er zeker voor dat je in perfect uniform komt, want er zal ook een groepsfoto genomen worden, zodat je binnen een paar jaar terug kan kijken naar de foto en kan zien hoe iedereen veranderd is.

 

Zondag 13 mei van 14u tot 17u:

GROTE RAMP! Er is een afvoerbuis kapot bij de scouts. Hoog tijd dat we alles erover bijleren tijdens de afvoerbuis-vergadering. Het belooft een zeer leuke vergadering te worden en we lossen alle rampen op in de echte scouts-style.

 

Zondag 20 mei van 10u tot 17u:

Pak vandaag je zwembroek, bikini, badpak en zwembandjes mee. We gaan een Vlottenspel houden. Laten we hopen dat de weergoden ons gunstig zijn en dat we lekker kunnen dobberen op een ven of meer ergens in Kalmthout of omstreken. Vergeet zeker geen lunchpakket!

 

Zaterdag 26 mei van 19u tot 21u:

Zoals de marlets het zingen:
“We gaan te voet naar Scherpenheuvel
Oja te voet naar Scherpenheuvel
Maar wanneer komen wij daar aan
Met zoveel kroegen langs de baan

Te voet op weg naar Scherpenheuvel
Helemaal echt naar Scherpenheuvel
Maar of we het halen is de vraag
Want o we lusten hem zo graag”

 

Scherpenheuvel-vergadering dus, omdat we niet echt naar scherpenheuvel wandelen dit jaar, bereiden wij jullie toch al een beetje voor op volgend jaar.

 

Zondag 3 juni van 7u tot 9u:

Vandaag gaan we op zoek naar een schat samen met piet piraat. Smeer de beentjes al maar goed in want we staan vroeg op vandaag. Het is piet piraat en de schattentocht-vergadering. Trek zeker goede wandelschoenen aan en ga op tijd je bedje in

 

Groetjes van de beste leiding,

JD (Lukas), WS (Jonathan), ZS (Tom), TP (Charre), GE (Babs), TE (Morris), BW (Victor), IS (Danckers) en OT (Gilles)

[Als oefening voor de 2de jaars, de afkortingen van de totems van de leiding]

 

 

 

Terug