Jongverkenners

Zondag 2 september van 12u tot 17u:

Vandaag is een grote dag, jullie komen eindelijk te weten wie jullie leiding wordt voor een heel jaar, maar voor we dit onthullen zullen we eerst moeten zien of jullie wel waardige jogi’s zijn. Jullie worden verwacht om 12u voor de overgang.

 

Zaterdag 8 september:

Vorige week hebben we kennis gemaakt met jullie nieuwe leiding, maar aangezien we vorig jaar natuurlijk nog niet vergeten zijn gaan we deze zaterdag nog eens terugblikken op vorig jaar en dat met de jaarlijkse scoutsbarbeque en diashow. Vergeet je zeker niet in te schrijven!

 

Zondag 16 september van 14u tot 17u:

Na nog eens genoten te hebben van alle herinneringen van het scoutskamp, is het tijd om er echt eens in te vliegen. We gaan is goed bakken, we spelen vandaag het pannenkoeken-en eieren spel. Zeker allemaal komen, dat de pannenkoeken en eieren lekker stomen!

 

Zondag 23 september van 14u tot 17u:

Ik heb nog nooit in een vliegtuig gezeten. Ik heb nog nooit een vuur gemaakt. Ik heb nog nooit een liefdesbrief geschreven. Ik heb nog nooit mij zo goed geamuseerd als op de scouts. Wat zou jouw leiding nog nooit gedaan hebben? Of wat zouden de andere wolven nog nooit gedaan hebben? Kom het te weten op de Ik-Heb-Nog-Nooit-Vergadering!!

 

Zondag 30 september:

Omdat de leiding dit weekend ervoor aan het zorgen is dat jullie een geweldig jaar tegemoet gaan, krijgen jullie tijd om naar de bomma te gaan en ze alles te vertellen over jullie nieuwe leidingsploeg. Terwijl de leiding het jaar plant, genieten de leden van hun bommazondag.

 

Zondag 7 oktober van 10u tot 17u:

Het kamp zit nog vers in het geheugen maar ik denk dat de meesten het sjorren en het kaartlezen al verleerd zijn. Hoog tijd dus om de eerstejaars hun technieken wat bij te schaven, en de tweedejaars hun technieken wat te laten opfrissen! Iedereen die niet naar de techniekenvergadering komt is ne platte dus ik zou maar komen als ik jou was!

 

Groetjes van jullie nieuwe leiding!
Terug