Jongverkenners

 

Zondag 5 november van 14u tot 17u

Vandaag gaan we uitgebreid roddelen, cup cakes bakken, breien, ballet dansen, vlechtjes maken en liefdesbrieven schrijven because it’s all a girl thing. Vandaag gaan we de vrouwtjes uithangen op de it’s a girl thing-vergadering

 

Zondag 12 november van 14u tot 17u

Vorige week was het vooral voor de vrouwtjes, maar vandaag is het aan de gasten. We gaan is goed het beest uit hangen, vies en vuil worden, voetballen, jagen, barbecueën en keihard vechten. Because that is what boys do. Vandaag gaan we lekker zwijnen want het is it’s a boy thing vergadering.

 

Zondag 19 november

Het is weer al eens even geleden dat we de bomma hebben bezocht. Natuurlijk moet je dan wel jullie lieve en supertoffe leiding missen op deze Bommazondag. Vertel maar aan de bomma hoe het weekend is geweest.

 

Zondag 26 november van 14u tot 17u

Ongeveer 70 jaren geleden waren er een paar gekke Duitsers een hek gebouwd in onze mooie Kalmthoutse Heide. We zullen vandaag eens zien wat ze daar allemaal uitspookten aan die ‘dodendraad’. De spanning is te snijden op deze dodendraadvergadering.

 

Zaterdag 2 december van 19u tot 21u

Zie ginds komt de boomstoot uit Ierland weer aan, hij brengt ons nik sintiklaas ik zie hem wel zitten. Ooh sukkelt zijn varken het water al in… Wacht nee dat is precies fout. Bereid jullie dus maar goed voor op sinterklaas vanavond.

 

Groetjes van jullie geweldige leiding,

Jonathan, Charre, Babs, Danckers, Tom, Gilles, Morris, Lukas, Victor

Terug