Verkenners

Zondag 2 september van 12u tot 17u:

Een lange maand hebben jullie ons moeten missen, maar we zijn terug! Grootser, graver, fantastischer, … dan ooit. Het nieuwe scoutsjaar gaat vandaag van start en de leiding heeft er alvast zin in! Om reeds een tipje van de sluier te lichten: ‘Deze 7-koppige leidingsploeg is samengesteld uit 3 verschillende jaartallen. De ploeg biedt onderdak aan zowel mannen als vrouwen en is buiten de uren ambitieus op studentenvlak en werkvlak. Om je leiding en je patrouille te weten te komen, zal je erbij moeten zijn op de overgang.

 

Zondag 9 september van 10u tot 17u (of vroeger indien de afbraak vlot verloopt):

Gisterenavond hebben jullie kunnen genieten van een overheerlijke en gezellige bbq. Jammer maar helaas komt aan alle mooie dingen een eind, zo ook aan deze prachtige avond. Dat betekent dan ook dat de tent afgebroken moet worden. Hiervoor wordt op jullie gerekend dus hopelijk zijn er vele helpende handen aanwezig voor de afbraak.

 

Zondag 16 september van 14u tot 17u:

Voor een knaller van een bende staat jullie knalleidingsploeg te knallen om een knalspel voor te bereiden. De locatie van deze knalnamiddag zal een knaller van formaat zijn. Maak je klaar voor een knalvergadering om knal tegen te zeggen. Uiteraard verwachten wij jullie in een knaller van een uniform met een leuk knalletje hier en daar. Laten we knallen op deze knalvergadering.

 

Zondag 23 september van 14u tot 17u:

De meeste onder jullie hebben er ondertussen enkele lessen chemie opzitten. De tabel van Mendeljev klinkt jullie waarschijnlijk niet onbekend in de oren. Halogenen, edelgassen, … de leiding heeft er in een ver verleden ook kennis mee gemaakt. Vandaag houden we het echter simpel en geven we één element de eer om vandaag helemaal in het middelpunt van de aandacht te staan: welkom op onze haatweeooh-vergadering.

 

Zondag 30 september:

De leiding trekt er dit weekend op uit om een topjaar in elkaar te boksen. Jammer genoeg zullen we er dus niet zijn om jullie te entertainen (We missen jullie nu al!). Vandaag is het bommazondag en hoogtijd om de bomma een bezoekje te brengen!

 

 

Dikke kussen!

……., ….., ….., ………, …….., … en ……

Terug