Verkenners

 

Zaterdag 2 juni van 20u tot 22u :

De examens komen eraan of zijn al begonnen voor sommige onder jullie (en ons!). Wat is er beter dan een beetje stoom af te laten op de scouts. Na een hele dag op je stoel voor al je cursussen is het tijd voor een welverdiende ontspanning. Vandaag ontdekken we wie zich tot de best-vechtende-giver mag kronen. Welkom op de fightclub der fightclubs.

 

Zaterdag 9 juni van 20u tot 22u

Ben jij van venus of van mars ? Heb je lange of korte haren ? Hou je van roze of van blauw ? Allemaal typerende vragen voor een gescheiden vergadering! Vandaag vormen we een gescheiden scouts tussen jongens en meisjes.

 

Zaterdag 16 juni van 20u tot 22u

Iedereen van ons weet dat zonnig weer en cursussen niet samen gaat! Achter je boeken liggen zweten en mijmeren over vakantie. Of buiten proberen studeren waarbij bij elke windvlaag al je cursusbladeren wegvliegen. Een zonneslag krijgen na 10 minuten in de hitte te hebben gezeten. Iedereen weet dat zon en blokken een hatelijke combinatie zijn. Vanavond kan je afkoeling komen zoeken op ons parapluutje parasolletje vergadering!

 

Zondag 24 juni van 10u tot 17u

Hier kijken we al een heel jaar naar uit, het specialleke van de givers 2018. Het lag al maanden op voorhand vast van wat we met jullie gingen doen om ons prachtig jaar af te sluiten. Het specialleke 2018 zal een herinnering worden voor het leven.

 

Groetjes,

Sil, QQ, Rip, Lien, Klaas, Fred en Ins

 

Terug