Verkenners

 

 

 Zaterdag 6 januari van 20u tot 22u:

Gelukkig nieuwjaar aan allen. Zo, de formaliteiten zijn gebeurd en daarmee gaan we ineens door naar de orde van de dag: zingen! Ja ja, verkleed je maar en hopelijk heb je die nieuwe hoed gekregen! Was de mama toch niet te boos? Hoe is het met de gierigheid van de papa? We horen het wel… Driekoningen.

 

Zaterdag 13 januari 2018 van 20u tot 22u:

Chiro kakaoo afgelakte frisco, … . Elk onder jullie is schuldig aan het zingen van dit lied. Vandaag duiken we in de wereld van onze goede vrienden van de Chiro. Benieuwd wat zij tijdens vergaderingen doen? Kom het ontdekken op onze Chirovergadering.

Uitzonderlijk begint de vergadering aan de kerstboomverbranding en niet op de scouts!

 

Zaterdag 20 januari 2018 van 20u tot 22u:

Vanavond gaan we terug naar het verleden. De tijd van kruistochten, waar volkeren landen doorkruiste en getroffen werden door ziektes. Ik zal jullie al gerust stellen, de pest zal je niet opdoen vanavond. Maar wees gewaarschuwd, want niet alleen ziektes troffen deze volkeren… Vanavond een niet-te-missen vergadering, Kruistocht in scoutsbroek !

 

Zaterdag 27 januari 2018 van 20u tot 22u:

Vanavond worden jullie gedrild tot echte soldaten, soldaten waarvan de héle leidingsploeg schrik krijgt als ze ons nog maar zien wandelen. Kom vanavond naar de overlifedrill want binnen twee weken vertrekken we op overlevingsspel 2018. Een weekend dat de rest van de leidingsploeg niet snel zullen vergeten door hun grootste nederlaag ooit.

Een stevige linker, jullie generaals !

 

Vrijdag 2 februari 2018:

Ooooh! Jaaaa, geef het maar toe, iedereen kijkt hier stiekem al heel lang naar uit… THE FLASH !! Het is tijd om al jullie vrienden en vriendinnen te verwelkomen in de Govio voor toch wel het bangelijkste feestje van Kalmthout (én omstreken). Door massaal succes van vorige jaren, verwachten wij alvast weer zo’n opkomst! Vergeet uiteraard geen reclame te maken ! Meer info volgt via mail/facebook.

 

Kusjes en knuffels,

Jullie allerliefste leiding

 

Vele groetjes,
Inse, Ferre, Klaas, Lien, Rippen, Antoine, Kwinten en Silke

Terug