Verkenners

Zondag 6 mei van 10u tot 17u:

Vandaag trekken we er met de hele groep op uit. Van de kapoenen tot de jins, iedereen gaat mee. Deze dag wordt er eentje om niet meer te vergeten dus zie dat je erbij bent!

 

Zondag 13 mei van 10u tot 17u:

Vandaag gaan we richting onze door allen geliefde en mooiste stad van België namelijk Antwerpen. Jullie kunnen het waarschijnlijk al wel raden maar vandaag is het naar jaarlijkse traditie weer eens een stadsspel. Het grote Scotland Yard stadsspel waarbij niemand onder jullie in Antwerpen ongemerkt zal kunnen rondlopen. Tot Zondag!

 

Zondag 20 mei van 14u tot 17u:

Wie zal het eerste onder water gedompeld worden ? Ook vandaag spelen we een spel dat tijdens een giverjaar niet mag ontbreken. Een vettig venneke, met enkele waterbidonnen en wat sjorbalken zullen een onderdeel worden van een grote battle op het water. Vandaag is het de Slag van Waterloo

 

Zondag 27 mei van 14u tot 17u:  

Ken jij de platte knoop nog? Of het verschil tussen OL en NL ? Wat hebben graden met de scouts te maken ? Was het nu binnen buiten of buiten binnen ? Wie bewijst zich vandaag tot beste scouts ? Als je echt niets begrijpt van de vorige vragen, is het aan te raden toch eens te komen naar onze techniekenvergadering!

 

Zaterdag 2 juni van 20u tot 22u :

De examens komen eraan of zijn al begonnen voor sommige onder jullie (en ons!). Wat is er beter dan een beetje stoom af te laten op de scouts. Na een hele dag op je stoel voor al je cursussen is het tijd voor een welverdiende ontspanning. Vandaag ontdekken we wie zich tot de best-vechtende-giver mag kronen. Welkom op de fightclub der fightclubs.

 

 

Groetjes,

Jullie fantastische leiding

Terug