Verkenners

 

Zondag 4 maart 2018 van 14u tot 17u:

Onder het motto “Ne goeie truffel is ni slecht” gaan we vandaag van deur tot deur! Het is dus Truffelverkoop.

 

Zondag 11 maart 2018 van 10u tot 17u:

Het zonnetje begint er weer door te komen, de vogeltjes beginnen terug te fluiten en het gras is alweer groener aan de overkant. Een perfecte dag voor de Givers om de neus nog eens in een goed kookboek te steken, je favoriet receptje onder je bed te halen, ingrediënten gaan plukken in de heide en nog veel meer! Het is weer Woudloperskeuken!

 

Zondag 18 maart 2018:

Babcia, amma, nenek, γιαγιά, эмээ, bibi, oma, grand-mère … Wat zou dat woord nu toch kunnen betekenen? Google translate is je beste vriend! Achter het woord komt nog zondag en dan weet je wat je te doen staat!

 

Zondag 25 maart 2018 van 14u tot 17u:

Het kasteel bestaat uit zeven verdiepingen en heeft verschillende torens (waaronder de Uilenvleugel en de Astronomietoren). Het kasteel staat in Schotland, maar is met zoveel toverkracht omgeven dat geen enkele Dreuzel (niet-tovenaar) het kan vinden. Er zijn onder meer een bibliotheek, een aantal klaslokalen, een grote binnenplaats, een tuin en een grote eetzaal met een hoog plafond, waarin vijf lange houten tafels staan. Op het terrein bevinden zich verder het Verboden Bos, een zwerkbalveld, een groot meer,… -vergadering

 

Zondag 1 april 2018

Jezus is herrezen halleluja! Geen scouts! Bommazondag

Groetjes van jullie allerbeste en coolste en knapste leiding!

Terug