Kapoenen

Zondag 7 april 2019 van 14u tot 17u:

Nadat we elkaar al een weekje hebben moeten missen, zullen we elkaar deze week dan ook nog eens moeten missen! Vandaag is het… leidingswissel! Er komt dus voor een keertje andere leiding met jullie spelletjes spelen. Veel plezier & even braaf zijn als bij ons h√©!

Zondag 14 april 2019:

Deze week is het geen vergadering op de scouts, maar niet getreurd want vandaag is het wel de Adventure Planet! In de plaats van dat we spelletjes zullen spelen op de scouts, kunnen jullie nu dus gaan spelen op het Heidestatieplein of bij de bomma in de tuin… vandaag is het dus bommazondag.

Zondag 21 april 2019:

Hopelijk hebben jullie al een fijne paasvakantie achter de rug. Vandaag is het ook nog vakantie op de scouts, want het is eerste Paasdag! Tijd om dus bij de bomma in de tuin paaseitjes te gaan rapen, want het is vandaag bommazondag.

Zondag 28 april 2019 van 14u tot 17u:

Nadat we jullie 3 weken hebben moeten missen wordt het eindelijk tijd om nog eens samen op schok te gaan!! Daarom hebben wij met de leiding voor jullie iets heel leuk op de planning gezet: we gaan vandaag namelijk naar de brandweer! Spanneeeeeend!

 

Dikke kussen van jullie liefste leiding,
Thor, Ian, Maxim, Margot, Anne, Laura en Paulien

 

Terug