Kapoenen

Liefste kapoenen,

Zondag 3 februari 2019 van 14u tot 17u:

Om ter snelste lopen, om ter meeste springen, zoveel mogelijk koekjes in je mond steken, om ter…. Vandaag krijgen jullie allemaal de kans om jullie talenten te showen. Tijdens de recordvergadering proberen we met alle kapoenen de spannende records van de scouts te breken!

Zondag 10 februari 2019 van 14u tot 17u:

Zijn jullie ook zo moe van een lange week school? Deze week is het DE moment om al jullie frustraties eruit te zwieren op de demolitionvergadering! Heb je geen idee wat dit wil zeggen? Je kan het misschien al eens opzoeken… of geduldig wachten tot zondag zelf…

Vrijdag 15 februari 2019 – zondag 17 februari van …u:

JOEPIEEEEEEEEEEEE! Het vorige weekend lijkt nog maar pas voorbij, en we kunnen weeral samen op weekend! Deze keer slapen we een extra nachtje samen en vertrekken we al op vrijdag. Pak al je benodigdheden al maar in, want voor je het weet zijn we weeeeeeeeeeg.

Vergeet zeker geen warme kleren, goed schoeisel en een regenjas/winterjas!!! Want volgens Sabine en de Frank kan het nog wel eens koud zijn!

Verdere info over het uur en vertrekpunt volgt nog op mail.

Zondag 24 februari 2019 van 14u tot 17u:

Na een weekje te hebben kunnen uitrusten vliegen we er weer in! Wij kunnen na zo’n weekend jullie gekke snoetjes niet missen. Daarom doen we deze week nog eens gek op de carnavalvergadering. Ook vandaag is uniform geen must, en zijn de gekste verkleedde kapoenen welkom!

Het oudercomité van de scouts Heide, 
wilde de ouders eens verblijde,
Ze maakte soep en kochten bier,
het vuur is aan, de cava hier,
we verwachten jullie beide

 

Dikke kussen en knuffels,

Margot, Anne, Laura, Thor, Ian, Maxim en Paulien

 

Terug