Kapoenen

Zondag 6 oktober van 14u tot 17u:

Hebben jullie al gehoord van het migratieprobleem tussen Amerika en Mexico? Tijdens de Mexico-America vergadering geven wij jullie de kans om in de voetstappen te gaan van de immigranten. Jullie zullen moeten proberen de grens over te steken en goederen mee te smokkelen. Zullen jullie de politie (de leiding) slim af zijn en zo Amerika binnen geraken? Tot dan!

 

Zondag 13 oktober van 14u tot 17u:

Vijfenvijftig kapoentjes die gingen naar de zee, ’s goed zei de leiding, maar ik ga niet mee! Ik blijf liever in de vieze vuile sloot, want in de zee daar zitten jogi’s en die bijten je, blub blub blub…. Vandaag spelen we de Nemo-onderwatervergadering, dus zeker allemaal komen!

 

Zondag 20 oktober van 14u tot 17u:

Links, rechts, links, rechts en halt! Allemaal in pomphouding en vijftig keer pompen! Bereid jullie maar voor onze avontuurlijke legervergadering, trek maar stevige stapschoenen aan en voor een keertje mogen jullie leger en camouflage kleren aandoen, let wel op dat deze tegen een stootje kunnen. INGERUKT? MARS!

 

Zaterdag 26 oktober van 10u tot  zondag 27 oktober 17u:

Na de eerste vergaderingen van het jaar is het tijd om eens samen op stap te gaan. Daarom is het dit weekend niet 1… maar 2 dagen scouts!! We vertrekken zaterdagmorgen op ons allereerste onvergetelijke scoutsweekend.  Ook aan dit weekend is natuurlijk een thema gebonden, maar dit houden we liever nog geheim… hihi! Verdere info volgt nog!

Terug