Kapoenen

Demolition zondag 1 maart 2020 van 14-17u:

 

Voor één keertje mogen jullie vandaag uitzonderlijk eens alles kapot maken. Denk hierbij maar aan tv’s, kasten en nog veel meer. Tot snel!  

 

Ice-age-vergadering zondag 8 maart 2020 van 14-17u:

 

Om de winter nog een beetje langer te maken, gaan we er vandaag een ijskoude vergadering van maken. Denk hierbij maar aan sneeuw, ijs en mammoeten. We zien jullie graag allemaal komen op de Ice-age-vergadering.

 

Bommazondag 15 maart 2020:

 

Zoals Roodkapje ook op bezoek ging bij haar bomma voor haar koekje en een theetje, mogen jullie vandaag ook op bezoek bij die van jullie. Pas op voor de wolf en tot volgende week!

 

Bakdag zondag 22 maart 2020 van 14-17u:

 

Wat we vandaag gaan bakken houden we nog even geheim voor jullie, maar we kunnen wel alvast verklappen dat het iets met bloem, suiker en eieren is… Ben je benieuwd wat de leiding vandaag voor jullie georganiseerd heeft, kom dan zeker naar de Bakdag!  

 

 

Gescheidenvergadering zondag 29 maart 2020 van 14-17u:

 

Wat we vandaag gaan doen is nog een grote verrassing, maar we kunnen al wel verklappen dat de jongens en meisjes voor een keertje eens een aparte vergadering gaan hebben. Als jullie benieuwd zijn wat we gaan doen, moeten jullie zeker naar de Gescheidenvergadering komen!

 

 

Leidingswissel zondag 5 april 2020 van 14-17u:

 

Zijn jullie jullie leiding al beu na al die maanden? Zo ja, hebben we vandaag goed nieuws voor jullie: voor een keertje gaat er vandaag een totaal andere leidingsploeg aan jullie leiding komen geven… Spannend! Tot volgende week

 

Terug