Kapoenen

Zaterdag 4 januari 2020 van 19u-21u:

Er is iets ergs gebeurd. Eén ondeugende kapoenenleider heeft de koekjes gestolen van de zoektocht-tocht, maar de dader is nog onbekend. En het is jullie taak om erachter te komen wie het heeft gedaan. Ga eerst na waar de leiding was op de dag dat die overheerlijke koekjes gestolen werden, ga op zoek naar aanwijzingen en ondervraag ons zeer goed. Als je zeker en vast wilt te weten komen wie de koekjes heeft gestolen, kom dan zeker naar de Cluedovergadering.

Zaterdag 11 januari 2020 van 19u-21u:

Vandaag gaan we op tocht, maar niet zomaar op een saaie wandeltocht… Nee, we gaan op zoektocht! Kom vandaag allemaal leuk mee dingen zoeken en ontdekken op de enige echte Zoektocht-tocht en breng zeker jullie muts, sjaal en handsschoenen mee, zodat jullie het warm genoeg hebben!

Zondag 19 januari 2020 van 8u tot 10u:

Wat is er leuker en gezelliger dan lekker lang in je pyjama te blijven op een zondagochtend? En nog beter, lekker lang in je pyjama blijven zitten én terwijl een gezelschapspelletje spelen? Aangezien dit de favoriete bezigheid van de leiding is op een zondag, dachten we dit vandaag ook eens met de kapoenen te doen. Daarom is het vandaag Pyjama-gezelschapsspelletjes ontbijt!

Zondag 26 januari 2020 van 8u tot 10u:

Na de vorige vergadering hebben jullie veel koekjes en snoepjes gegeten. Ook met Kerst, dat al even geleden is, en met nieuwjaar dat net gepasseerd is, hebben jullie je buikjes volgegeten. Maar nu is het tijd om die dikke buikjes te lijf te gaan. Om te beginnen mogen jullie extra vroeg opstaan en nadien toch maar een stevig, gezond ontbijt nemen: dat zal zeker een voordeel zijn tijdens onze Ochtendgymnastiek. Kom zeker!

Veel kusjes van jullie leiding xxx

Emma, Maxim, Paulien, Simon, Noor, Kalina, Anne en Thijs

Terug