Kapoenen

Zaterdag 30 november van 19u-21u:

Hij komt, hij komt, de lieve goede Sint, … want zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan en daar wordt aan de deur geklopt, hard geklopt, zacht geklopt….

 

De leiding kent duidelijk de Sinterklaasliedjes niet meer zo goed, dus smeer jullie kelen maar alvast kapoenen en laat vanavond maar eens zien hoe goed jullie ze kennen! (Anders zouden jullie wel eens in de zak van de Zwarte Pieten kunnen belanden…) Jullie merken het al, vanavond maakt Sinterklaas een gaatje vrij in zijn drukke agenda en komt hij langs op de scouts om te zien of jullie dit jaar wel allemaal even braaf zijn geweest. Tot dan!

 

Zondag 8 december van 14u-17u:

Vandaag gaan we opzoek naar de dapperste en avontuurlijkste kapoenen. Heb jij er altijd al eens van gedroomd om heel de wereld rond te reizen? Droom je er van nieuwe eilanden te ontdekken? Kom dan zeker naar de Reisje-rond-de-wereld-vergadering en ontdek of jullie wel echt stoer en avontuurlijk genoeg zijn om de wereld rond te reizen.

 

Zondag 15 december van 8u tot 10u

Smikkel smakkel smekkel, een stevig ontbijt is zeer gezond. Maar nog beter is een fabuleus ontbijt met een goei filmke erbij. Kom dus allemaal zeker lekker vroeg uit je bedje voor het filmontbijt. Kleed jullie maar zo comfortabel mogelijk aan.

 

Zaterdag 21 december van 19u tot 21u

De kerstperiode is altijd een mooie tijd vol vrede en vreugde, omdat jullie naast al dit vredig gebeuren vast ook wel eens willen feesten is het weer tijd voor het kerstfeestje. Trek maar jullie leukste kerstkledij aan en neem jullie kersthumeur mee. We gaan het dak eraf blazen. Tot dan!

 

Zondag 29 december

Vandaag is weeral eens tijd om een bezoekje te gaan brengen bij de bomma en bompa. Trek maar jullie mooiste pak aan,  neem jullie lekkerste zelfgemaakte koekjes mee en ga jullie grootouders maar eens goed verwennen op deze welverdiende Bommazondag. Tot  volgende week!

 

Veel kusjes van jullie leiding xxx

Emma, Maxim, Paulien, Simon, Noor, Kalina, Anne en Thijs

 

Terug