Welpen

Zondag 6 oktober van 14u00 tot 17u00
Boer Jos heeft ruzie met boer Jef, boer Jos heeft heel zijn veld vol met wortelen geplant, terwijl boer Jef net 20 nieuwe konijnen heeft gekocht. Alle konijnen zijn ontsnapt en hebben hun ogen gericht op het wortelveld van boer Jos. Kan jij de groenten weg smokkelen tijdens ons groente-smokkelspel

Zondag 13 oktober van 14u00 tot 17u00
Wat er is gebeurt weten wij alleen! Jullie zullen er nooit achterkomen. Probeer de geheime basis van de leiding maar te bestormen, het zal toch niet lukken. Wil je toch je kans wagen? Kom dan zeker naar de Area 51-vergadering!

Zondag 20 oktober van 14u00 tot 17u00
Laten we gaan rollen vandaag tijdens de Rollervergadering! Kom met een leuk uniek, speciaal, mega over-the-top-vervoersmiddel naar de scouts en maak iedereen jaloers! Vergeet zeker geen bescherming mee te pakken, zodat we veilig kunnen rolleren vandaag!

Zaterdag 26 tot Zondag 27 oktober
Jaja, het is weer tijd voor iets speciaals. We gaan met alle welpen op weekend. We gaan genieten van bangelijke Panorama’s, maar waar? Nee, niet in de Bahama’s. Het is wel voor iedereen dat wel eens een garnaaltje lust, want het is aan de Kust! Hopelijk trekken we met een leuke bende, met z’n allen naar Oostende. Ja, je hoort het goed, we gaan onze lokale badplaats eer aan doen en op Oostende-weekend gaan. Zorg voor strandse kledij en een lach op je gezicht.
Verdere info wordt via mail gecommuniceerd!

Zondag 3 november van 14u00 tot 17u00
Ja jong, het leven is zwaar op den bouw. Heel de tijd moeten slapen, terwijl je aan het leunen bent op een schop. Nee, dat lijkt mij ook niet gemakkelijk! Of doen die mensen van den bouw toch nog meer dan enkel de perfecte slaappositie zoeken? Kom het uitzoeken op de ‘het leven zoals het is: op den bouw’-vergadering!

Met de meest welpige groeten
Akela, Bagheera, Baloe, Hati, Tabaqui, Chicai, Mor, Mysa en Rama

Terug