Welpen

Zondag 1 maart van 14u00 tot 17u00

We hebben ons 2 weken geleden al goed bewezen tegenover de kapoenen. Maarja, dat is gemakkelijk natuurlijk he. Tijdens de Welgi’s gaan we met de welpen de slag aan tegen de veel grotere jogi’s. Kan jij een jogi aan? Kom dan zeker naar de scouts!

 

Zondag 8 maart van 14u00 tot 17u00

Wat krijg je als je gekke stunts, nog gestoordere mensen en een cameraploeg bijeen doet? Inderdaad… Jackass. Als je dit niet kent, vraag dan maar aan je ouders wat dit is. Belangrijk: Breng zeker een helm mee naar de Jackass vergadering

 

Zondag 15 maart

De leiding is dit weekend druk bezig met het evalueren van het jaar en met de voorbereidingen van adventure planet. Helaas is er dan niet meer veel tijd om onze lieve welpjes te zien. Bommazondag dus.

 

Zondag 22 maart van 10u00 tot 17u00

Woudloperskeuken vandaag. Lekker genieten van een dinertje gekookt door jullie leiding op een houtvuur. Gezellig dagje eten en plezier maken. Zeker komen!

 

Zondag 29 maart van 14u00 tot 17u00

Vandaag gaan we met de Boeren iets heel graaf doen. We gaan de vetste vergadering ooit hebben. De Boerinnen gaan ook gezellige dingen doen en zullen ditmaal geen last hebben van die Boeren. Wil jij weten wat jullie gaan doen? Kom dan zeker naar de Boeren en Boerinnen vergadering.

 

Zondag 4 april van 14u00 tot 17u00

Oke, wij hebben jullie al wel genoeg gezien nu, wij kunnen wel eens andere leden gebruiken. En jullie ook wel eens andere leiding. Tijdens de Leidingswissel komen jullie erachter waarom jullie de tofste leiding hebben!

 

 

Terug