Welpen

Zondag 5 januari van 14u00 tot 17u00

‘Drie koningen, drie koningen geef mijn ne nieuwe hoed. Mijnen ouwe is versleten, het monster kan ni zweten, ons vuurrooster is heet, vandaar dat ik wel zweet’. Oei, dat klopt precies niet echt. Ik moet nog wat oefenen, maar ik geloof dat jullie dit beter kunnen. Kom zeker allemaal verkleed vandaag, zodat jullie lekker veel snoep en centjes kunnen verzamelen tijdens Driekoningen!

 

Zondag 12 januari van 7u00 tot 9u00

We gaan dus op Vergadering-Omgekeerde-Trip-Dauw. Zorg dan maar voor goed-ingesmeerde beentjes! Ben jij geen ochtendmens of snap jij deze tekst niet?

Belangrijk: We spreken deze vroege morgen af aan de Vroente.

 

Zaterdag 18 januari van 19u00 tot 21u00

Het is tijd om eens helemaal uit de bol te gaan. We gaan echt het meest vette feest ooit geven met de welpen. Bereid je voor op 2 uur vet hard feesten, dansen, zingen en springen!
Het is tijd voor de enige echte Relpenwave! Oftewel welpenrave, maar dat is natuurlijk hoe je het zelf ziet natuurlijk J

 

Zaterdag 25 januari van 19u00 tot 21u00

Wie van de welpen is er een echte keukenprins of prinses? Daar komen we vanavond achter op de Sterrenchef-vergadering! Pak allemaal zeker een schort mee, zodat je prachtige scoutshemd niet vuil ziet! WAT? Wat zeg ik nu? Een uniform moet vuil kunnen worden, laat die schort maar hangen!!

 

Zondag 2 februari
Jullie leiding heeft heel hard moeten studeren deze laatste maand, daarom trekken ze met z’n allen op vakantie deze week. Helaas kunnen de welpen niet mee, maar die kunnen natuurlijk altijd is bij de bomma passeren. Bommazondag dus!

 

Jullie kapoentjes,

 

Akela, Bagheera, Baloe, Hati, Tabaqui, Chicai, Mor, Mysa en Rama

 

Heide

1 januari 2020

Terug