Welpen

Zaterdag 1 december van 19u00 tot 21u00

Onze Heilig man is weer in ’t land! Zijn jullie braaf geweest dit jaar? Of heb jij toch wat apenstreken uitgehaald op de scouts? Zeker komen naar sinterklaas op de scouts. Als je braaf bent geweest heb je niets te vrezen, heb je toch wat op je kerfstok, neem dan al maar vast een mooie tekening mee voor de sint om je te excuseren.

 

Zaterdag 8 december van 19u00 tot 21u00

‘gotta catch’em all’, dat was het moto waarmee ze indertijd begonnen. Nu is het spel echt overal bekend. Ik heb het natuurlijk over het wereldberoemde spel Pokémon. Een aantal jaren terug werd er een app gelanceerd hiervan. En dat is nu toevallig wat we gaan doen vandaag. Pokémon-GO-vergadering.

 

Zaterdag 15 december van 19u00 tot 21u00

Ja, het is koud buiten! Wat is er beter dan jezelf op te warmen tijdens een gezellige Fakkeltocht? Lekker wandelen met de tofste tak van ’t land. Mis het zeker niet!

 

Zaterdag 22 december van 19u00 tot 21u00
Het is weer tijd voor ons jaarlijks kerstfeestje. We gaan samen lekker warme choco drinken, pakjes openmaken en gezellig samen zitten! Vergeet natuurlijk wel geen pakje mee te nemen van +/- €5,-. Wees origineel en zorg ervoor dat we geen 20 snoepzakken zien J

 

Zaterdag 29 december

Vandaag is het geen scouts, jullie leiding is stevig aan het doorwandelen in de Ardennen op overlevingstocht. Wens ze maar veel succes. Ondertussen kunnen jullie verdere voorbereidingen treffen voor een knaller van een oud- en nieuwjaar!

 

Zondag 5 januari van 14u00 tot 17u00

‘Drie koningen, drie koningen geef mijn ne nieuwe hoed. Mijnen ouwe is versleten, het monster kan ni zweten, ons vuurrooster is heet, vandaar dat ik wel zweet’. Oei, dat klopt precies niet echt. Ik moet nog wat oefenen, maar ik geloof dat jullie dit beter kunnen. Kom zeker allemaal verkleed vandaag, zodat jullie lekker veel snoep en centjes kunnen verzamelen tijdens Driekoningen!

 

 

Met de meest feestige groeten en de prettigste wensen,

Akela, Bagheera, Baloe, Hati, Tabaqui, Chicai, Mor, Mysa en Rama

Terug