Wolven

Zondag 6 oktober 2019 van 14u tot 17u:

Iedereen houdt natuurlijk van een gemengde scouts; voor de meisjes wat wilder en voor de jongens wat kalmer, en een liefje zoeken is natuurlijk ineens een pak gemakkelijker. Maar we hebben allemaal wel eens nood aan dat momentje bij ons eigen geslacht. Jullie hebben het ondertussen natuurlijk al lang door; vandaag is het de enige echte gescheiden vergadering!

Zondag 13 oktober 2019 van 10u tot 17u:

Van Afrika tot in Amerika tot in de Himalaya tot in de woestijn…

Ik gok dat weinig van jullie op al die plaatsen al zijn geweest. Daar gaan we dus verandering in proberen brengen op ons Reisje rond de wereld. Let wel op want we beginnen al om 10u, dus vergeet zeker geen eten en drinken en eventueel een koekje voor tussendoor!

Zondag 20 oktober 2019 van 14u tot 17u:

Alle meisjes zijn mooi, alle jongens zijn raar, alle Hollanders zijn nog raarder, Amerikanen zijn dik en Italianen eten alleen maar pasta. Kunnen jullie nog zo’n typische eigenschappen geven? Doe dan deze zondag maar stevig jullie best op de Stereotypen-vergadering.

Vrijdag 27 oktober 2019 om 20u tot Zondag 29 oktober 2019 om 17u:

De eerste zes vergaderingen van een geweldig scoutsjaar zitten er al weer op, dus wordt het stilaan tijd om elkaar eens echt goed te leren kennen. Hou jullie maar vast en zoek die slaapspullen en knuffels al maar bijeen, want vrijdag vertrekken we om 20u aan de scouts met de fiets naar het allereerste Weekend! Meer info volgt via mail.

 

Xoxo jullie kapoen, de leiding.

Terug