Wolven

Zondag 3 februari 2019 van 14u tot 17u:

Lusten jullie graag pasta? Dat betekent dat de zon groen ziet vandaag. En we weten natuurlijk allemaal dat er in de zee veel kangoeroes zwemmen, maar als je wilt paardrijden op een olifant zul je toch eerst je teennagels moeten lakken. Vandaag spelen we het smurfen-pannenkoekenspel!

Zondag 10 februari 2019 van 14u tot 17u:

Niemand komt aan Maaskantje!

Vandaag is de dag dat we de nektapijtjes vieren, vettig haar en nog vettiger taalgebruik. We verwelkomen jullie deze zondag graag op de heerlijke marginaliteit van de Newkidsvergadering!

Vrijdag 15 februari 20u t.e.m. zondag 17 februari 17u:

Ja, allerliefste wolfjes, eindelijk is het weer zo ver. Na een geweldig eerste wolvenweekend, snakten jullie natuurlijk naar meer. En hier is het dan, het tweede wolvenweekend! We verwachten jullie dus om 20 uur op de scouts de vrijdag in uniform, en vergeet zeker geen warme kleren mee te nemen want we slapen in tenten dit weekend. Het zal ook niet met de fiets zijn deze keer. Verdere info qua thema en vervoer volgt.

Zondag 24 februari 2019 14u tot 17u:

Oefen maar al op jullie schattigste gezichtjes en liefste woordjes, want vandaag is het truffelverkoop. Een extra warme jas is ook zeker aangeraden en vergeet ook niet je fiets mee te nemen! (En natuurlijk een extra centje als je zelf graag een doosje of twee van deze overheerlijke lekkernijen verlangt)

Het oudercomit√© van de scouts Heide, 
wilde de ouders eens verblijde,
Ze maakte soep en kochten bier,
het vuur is aan, de cava hier,
we verwachten jullie beide

 

 

Xoxo Dizzy, Morris, Stino, Kiekenbos, Emsie, Rox en Bocky

Terug