Wolven

 

Zaterdag 4 januari 2020 van 19u tot 21u:

 

Driekooooningen driekooooningen …..

Er zijn drie dingen nodig voor vanavond: een zielig gezichtje, zuivere stemmen en een wondermooi kostuum. Bereid je maar voor op dé grootste bedelavond van het jaar: driekoningen!

 

Zaterdag 11 januari 2020 van 19u tot 21u:

 

Vanavond draait het allemaal om pokerfaces, vlugge vingers en vooral veeeel chance hebben. Het is zo een avond waarop je naar huis gaat met een gloednieuwe BMW, of enkel nog maar je onderbroek overschiet… het is Money Margot’s game night!

 

Zaterdag 18 januari 2020 van 19u tot 21u:

 

Wat is de hoofdstad van Verweggistan? Hoelang is een Chinees? Wanneer was de derde wereldoorlog? Hoeveel liter water kan je drinken voordat je echt heel dringend naar het toilet moet? (Of in je broek doet 😉 ) Vind het uit vanavond op de Frisse pis kwis! 

 

 

Zondag 26 januari  2020 van 08u tot 10u:

 

Het is eind januari, nog steeds goed koud… wat is er dan leuker dan een ochtend met een lekker ontbijt, in een warm dekentje gewikkeld met een warme choco in de hand? Al die dingen op de scouts, met al jullie vrienden, de leukste leiding en een superleuke film! Dus laat je ontbijt maar aan de kant staan op deze koude zondagochtend, want het is All you can watch and eat bij ons op de scouts te doen!

 

Terug