Wolven

Zaterdag 1 juni 2019 van 19u tot 21u:

Hoe goed kunnen jullie je weg al vinden? Want het is weer die tijd dat je op een willekeurige plaats wordt afgezet en dan zelf maar terug naar de bekende wereld moet zien te wandelen, overduidelijk al een perfecte training voor de tweedaagse op kamp! Wie loopt juist en wie raakt het padje kwijt? Allemaal welkom op de dropping!

 

Zaterdag 8 juni 2019 van 19u tot 21u:

Het is al bijna zomer en dat warme weer begint toch wel wat lastig te worden. Waterspelletjes klinken dus ideaal voor deze tijd van het jaar. Daarbij hebben we ook nog geen vettige vergadering gehad, en welke zichzelf respecterende wolf houdt nu niet van zichzelf en anderen besmeuren met allerlei ranzigheden? Dus laten we de twee combineren: vandaag doen we dus vettige-zwembadjesvergadering! Vergeet zeker die zwemkleren en handdoeken niet!

 

Zondag 16 juni 2019 van 8u tot 10u:

Bij zo een weer als dit is er niets beter dan een lange, luie ochtend. Nog beter dan dat is een lange, luie ochtend met een uitgebreid ontbijt. En nóg beter dan dat is een lange, luie ochtend met een uitgebreid ontbijt én een goede film. Daarom doen we op deze mooie zondagochtend een filmontbijt! Dus zeker niet ontbijten op voorhand zodat je je nog goed kan volproppen! 😉 

 

Zaterdag 22 juni van 19u tot 21u:

Fakkeltochten zoals die van vorige week zijn leuk en al, maar missen natuurlijk nog wel dat kleine beetje spanning. En we weten dat jullie al die militaire domeinen en heides en alles al lang uit jullie hoofd kennen, maar is dat wel echt zo? Vanavond is dé avond om jullie in het hoofd te plaatsen van een echte soldaat tijdens de oorlog. Want nee, we doen niet nog eens een fakkeltocht, maar een bunkertocht!

 

Zondag 30 juni van 9u tot 17u:

Helaas, helaas, het is alweer de aller-allerlaatste vergadering van het jaar. Wij kijken allemaal even hard uit naar een kamp dat sowieso weer het beste wolvenkamp ooit gaat worden, maar een gewone vergadering op een gewone zondag zit er na deze weer voor een maandje of twee jammer genoeg niet meer in ☹

Daarom zullen we er een knaller van een afsluiter van maken, die eindigt met het aankondigen van het kampthema!! Het is inderdaad tijd voor het specialleke.

 

 

Terug