Wolven

Zaterdag 8 december 2018 van 19u tot 21u:
Er hangt een scherpe geur van angstzweet in de lucht. Handen beven zenuwachtig boven het antwoordenblad, terwijl ze al trillend hun best doen de pen niet te laten vallen. Gokje wagen? Of op safe spelen en een joker in zetten? De dilemma’s zijn verschrikkelijk. Mentaal goed voorbereiden is de boodschap, want vanavond doen we een quiz!

 

Zaterdag 15 december 2018 van 19u tot 21u:
Een paar van de meest gehoorde zinnen op een wolvenweekend: “ik had ze daarjuist nog aan!” “Den Bocky heeft ze verstopt!” “Mijn voeten zijn superkoud….” “Leidiiiiing, ik ben mijn schoenen weeral kwijt…”
Maar geen probleem, daar gaan we vandaag is iets aan doen. We spelen namelijk het ik-ben-mijn-schoenen-kwijt spel!

 

Zaterdag 22 december 2018 19u tot 21u:
Jingle bells, jingle bells, het is wééral kerstmis. Maar na zo’n awesome wolvenweekend zijn we All I want for Christmas is you toch een heeel klein beetje beu gehoord. Niemand heeft toch nog zin in kerstbomen en dikke kerstmannen en rendieren en ieuw koude sneeuw en cadeautjes en all I want for christmas is you en sneeuwpoppen en all I want for christmas is you en kerstverhalen en all I want for christmas is you?
Daarmee dat we vanavond iets veel leuker gaan doen; een paasfeestje! De paashaas, de paashaas, hij is weer (of toch nog net niet helemaal) in het land! 

 

Zondag 30 december 2018:
Vandaag is het de voorlaatste dag van 2018… En daarbij hebben jullie dan ook nog eens kerstvakantie! Soms kan het leven van een wolf toch mooi zijn… Maar vandaag niet want vanwege al die feestdagen is het bommazondag. Tijd om de bomma nog is een bezoekske te brengen en haar de mooiste nieuwjaarsbrieven voor te lezen. We zien jullie terug na de vakantie!!

 

Happy New Year
Xxxxx jullie leiding

Terug