Wolven

Zondag 2 februari 2020:

Helaas, helaas, weer geen scouts vandaag! Dat betekent uiteraard wel tijd voor pannenkoeken, chocola, en veel te veel tv bij de bomma, want een zondag zoals die van vandaag noemen we niet voor niets bommazondag!

Zondag 9 februari 2020 van 14u tot 17u:

Na een goed half jaar intensief scoutsen, begint onze groepskas toch een beetje leger te raken… maar niet getreurd, want vandaag is het jullie job om daar iets aan te doen! De vergadering van vandaag houdt lieve gezichtjes en heeeeeel veel lekkers in: het is truffelverkoop! Vergeet dus zeker zelf geen centje om ook je eigen gezin te voorzien van de allerbeste truffels van heel de wereld!

Zondag 16 februari 2020 van 14u tot 17u:

Vandaag trachten we de grote sterren van Hollywood te evenaren. We maken namelijk een film die hopelijk 5 oscars waard is op de Cannes-vergadering!

Zondag 23 februari 2020:

Na jullie toch de volle twee weken niet meer gezien te hebben, is de bomma al bij ons komen klagen dat jullie veel te veel tijd spenderen op de scouts op al die zondagen in plaats van bij haar in de zetel voor den tv. Chanceke voor jullie gaat de leiding juist dit weekend het spannendste spel der spellen spelen, waardoor wij jammer genoeg niet aanwezig kunnen zijn. De bomma zal blij zijn, want het is bommazondag!

Xxxxx jullie leiding

 

Terug