Jongverkenners

Zondag 4 november van 14u tot 17u

Voor de gasten: Vandaag wordt de graafste vetste megalomaalste vergadering van heel u scoutscarriëre. Lukas, Nicolai en Gilles hebben het vetste ooit voorbereidt voor jullie!

 

Voor de grieten: Vandaag gaan jullie een net iets leuker dag hebben dan de jongens, maar Moana, Charlotte, Amber en Camille hebben ook hun best gedaan om toch iets ineen te steken voor jullie. (De jongens gaan wel iets graver doen)

 

Gescheiden vergadering dus!!

 

Zondag 11 november van 14u tot 17u

Wij hebben jou nodig vandaag, ookal is vandaag officieel wapenstilstand, tillen we vandaag toch de wapens op! Het is legervergadering vandaag. We gaan eens zien hoe ze dat van 14 tot 18 deden, en hoe ze dat ook van 40-45 deden. We zorgen weer voor een spannende en misschien lichtjes gevaarlijke vergadering. Dus be prepared.

 

Zondag 18 november

Jammer maar helaas, het is vandaag Bommazondag. De leiding gaat dit weekend uitzoeken naar wat voor kamp we gaan. Wij gaan uren en uren vergaderen, debateren, evalueren en discussiëren om te bepalen wat het kamp-thema gaat zijn. Wij weten het dan al, maar jullie zullen nog tot eind juni moeten wachten om te weten wat het kampthema gaat zijn.

 

Zondag 25 november van 14u tot 17u

Vandaag steken we de stille oceaan over en belanden zo in de drugswereld van Mexico. Tijdens dit Mexico-drugspel zullen wij zien wie de echte drugsbaronnen zijn, en wie er toch eerder zichzelf als brave staatsburger ziet.

 

Zaterdag 1 december van 19u tot 21u

Oke,… goed,… uhm,… we zullen er maar aan beginnen zeker?
“Daar wordt aan de deur geklopt, hard geklopt, deur kapot.Daar word aan de deur geklopt, wie zou dat zijn?” … hmmm dat klopt precies niet. Een andere dan: “Sinterklaasje, bonne, bonne, bonne. Gooi wat in mijn dikke, vette tonne. Gooi wat in mijn buikje! Dank u, zwarte piet!” … Soit, ik moet nog wat oefenen, maar bereidt jullie ook maar voor, want Sinterklaas komt naar de scouts!!

 

 

Tot op de scouts

Amber, Camille, Charlotte, Gilles, Lukas, Moana en Nicolai

Terug