Jongverkenners

Zondag 31 maart van 14u00 tot 17u00

Jogi:
Wat gaan we vandaag weer doen? Paardenduifvergadering? Wat is dat nu weer?

Néé, dat gaat niet leiding, je kan niet zomaar 2 dieren aan één plakken en er een vergadering van maken.

Leiding:
Wij kunnen alles! Kom maar af om te zien wat we gaan doen.

 

Zondag 7 april van 14u00 tot 17u00

Naar jaarlijkse traditie is het vandaag Leidingswissel. Kunnen jullie zien waarom dat jullie nu eigenlijk de beste leiding hebben die er bestaat. Om dat te bewijzen mogen jullie een dag zonder ons doorbrengen. Jullie krijgen nieuwe/andere leiding. Wees er een beetje lief voor.

 

Zondag 14 april

Vandaag is het geen scouts, wel zijn jullie allemaal zeer welkom op de adventure planet. Volgend jaar (of binnen 2 jaar) helpen jullie mee met het amuseren van de kindertjes, maar vandaag mogen jullie nog lekker genieten. Bommazondag/adventure planet dus!

 

Zondag 21 april

Vrolijk Pasen iedereen! Aangezien het Pasen is zullen we weer een bommazondagske houden. Zo kunnen jullie allemaal paaseitjes rapen en kunnen jullie de Bomma nog eens bezoeken.

 

Zondag  28 april van 10u00 tot 17u00

Het is lang geleden dat we elkaar nog eens hebben gezien. Laten we dat vandaag goed maken bij een gezellig vuurtje en lekker eten. Neem allemaal lekkers mee dat je ’s middags kan eten op deze woudloperskeuken. Vergeet geen gamel of pan of pot. Zeg wel dat het op een open vuur staat, dus pak niet u favoriete kookpot van de mama of de papa mee.

 

Zaterdag 4 mei

Het is weer tijd voor ons 2-jaarlijks evenement. Scherpenheuvel! Smeer die beentjes maar goed in want 45 km is niet niks natuurlijk. Zeker komen, dit is natuurljik een uitstekende kans om te oefenen voor 3-daagse. Vergeet je niet in te schrijven via de site.

 

Groeten van de knapste en tofste leiding,

Jovi… Dol… ; Inle… Sme…; Ene… Ma… ; Ons….. tor…; Zorg… Gek… ; Wils…. Sta…; Ope… Haze….

 

Terug