Jongverkenners

Zaterdag 30 november 2019 van 20u-22u:

Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan. Hij groet ons Sint Nikolaas, ik zie hem al staan. Hoe huppelt zijn paardje het dek op en neer… wie kan het liedje verder zingen? Want die krijgt een snoepje van de enige echte Sint! Want deze zaterdag is het op de scouts Sint-Nikolaas!

 

Zondag 8 december 2019 van 6u-8u:

Doe zaterdag de nachtlampjes maar optijd uit, want deze ochtend gaan de oogjes vroeg open! Kom optijd mee om allemaal samen te genieten van de prachtige, wondermooie, betoverende, magische, glorieuze zonsopgang in de kalmthoutse heide. We spreken voor de Dauwtrip deze zondagochtend uitzonderlijk af aan de ingang van de vroente.

 

Zaterdag 14 december 2019 van 19u-21u:

Deze zaterdagavond staat in het teken van klompen, windmolens, stroopwafels, maatjes, kaas, tulpen en alles wat oranje is! Het is namelijk de Hup-Holland-Hup vergadering.

 

Zaterdag 21 september 2019 van 19u-21u:

De gezelligeste tijd van het jaar is weer aangebroken en natuurlijk kunnen we dit niet zomaar laten voorbij gaan. Haal allemaal jullie meest extravaganste kersttrui uit de kast, of versier jullie met kerstballen. Vanavond houden we met de jogi’s een gezellig, warm, knus, kerstig kerstfeestje.

 

Zondag 29 september 2019 Bommazondag:

Deze zondag staat in het teken van de bomma. Ga allemaal nog eens langs jullie bomma, oma, mémé, moeke, moemoe, … om te zeggen hoe een leuke leiding jullie wel niet hebben!

 

Met veel liefde van jullie mooie, grappige, slimme, toffe, stoere, handige jogileiding xxx

Terug