Jongverkenners

Zondag 1 maart 2020 14u-17u:

Welpen en jogis hebben veel gemeen. Allebei kruipen ze niet onder een steen. Winnen graag bij lintje rond been. Hopelijk breekt niemand zijn sleutelbeen, want dan moet de ambulance erheen. Gelukkig komen welpen en jogis deze zondag goed overeen! Vandaag is het jolpen-vergadering!  

 

Zondag 8 maart 2020 van 14u-17u:

De vorige keer was het een te grote puinhoop, maar deze week is er terug hoop! Deze zondag kent een goed verloop, als niemand maar kampt met buikloop. Heide mag het weten want het is spotgoedkoop! Prepare voor de truffelverkoop!

 

Zondag 15 maart 2020 van Bommazondag:

Wie weet komt het door een hitteslag, of is er ergens een fanclubdag. Is de leiding ziek van te veel hagelslag, of hebben ze niet gekeken naar de vervaldag? Of werden ze getroffen door een toverslag? Niemand kent het verslag, dus daarom is het bommazondag.

 

Zondag 22 maart 2020 van 14u-17u:

Vandaag gaat het niet om de lianen en ook niet van belang zijn de bavianen. Vergeet de toestand van de arminianen en laat ze maar thuis, die parochianen. Vandaag gaat het maar om één ding, namelijk cowboys vs. Indianen!!

 

Zondag 29 maart 2020 van 10u-17u:

Je kunt zien als een racespel. Wat het zeker niet is, is een bridgespel. Maak er gerust zelf iets van, zoals een detectievespel en wie weet is er sprake van een liefdespel. Maar het allerbelangrijktse voor vandaag is het vlottespel! Neem dus zwemkledij mee.

 

Zondag 5 april 2020 van 10u-17u:

Hopelijk hebben jullie al eens gekeken naar de grafieken en hebben jullie grootse plannen met gieken.  Na deze dag verdienen jullie gehaktballen met krieken of moeten jullie naar een aantal klinieken. Want dit kan misschien jullie gewrichten verzieken. Vandaag is namelijk nog eens technieken(vergadering).

 

 

Nu wordt de grond te warm onder onze voeten, dus doen we je de groeten!

Xxx jogileiding

 

Terug