Jongverkenners

Zaterdag 8 december van 19u tot 21u:
Vandaag mag het allemaal wat netter, we vervangen het scouts-uniform door een mooi pak of een stijlvolle jurk. We begeven ons helemaal in de sfeer van een echte gala-avond. Maar er moet natuurlijk ook geld verdient worden, daarom kunnen jullie op de Casino-avond proberen om eens een flinke schep geld te pakken. Zeker komen!

 

Zaterdag 15 december van 19u tot 21u:
Zijn jullie klaar voor een feestje? Nico en Amber willen graag hun verjaardag vieren met jullie. En alle jogi’s zijn uitgenodigd op deze B-day-bash! We gaan eens goed uit ons dak gaan, vervang die studeerbenen maar door dansbenen. We laten alle examenstress even achterwegen en we feesten er op los!

 

Zaterdag 22 december van 19u tot 21u
Ho! Ho! Ho! Daar is de kerstman alweer bijna. Laten we allemaal gezellig samen zijn op ons Kerstfeestje. Kom zeker mee genieten van de gezellige sfeer, en breng allemaal een cadeautje mee van +/- €5,00.

 

Zaterdag 29 december:
Aangezien jullie leiding zwaar heeft afgezien tijdens overlevingstocht hebben ze een weekendje rust verdient. Bovendien kunnen jullie thuis al helpen met de voorbereidingen voor Nieuwjaar. En vergeet zeker niet dat het Bommazaterdag is. Zie maar dat je je nieuwjaarsbrief hebt voor de bomma.

 

Zondag 6 januari van 14u tot 17u:
Nieuw jaar, nieuwe voornemens. Maar om aan deze voornemens te beginnen, moet er eerst wat geld in het laadje komen. We gaan Drie-koningen zingen vandaag. Zorg voor leuke verkleedkleren en extra’s zodat jullie extra veel centjes en snoepjes kunnen bijeen zingen. Hoe meer centjes hoe een graver kamp we tegemoet gaan.
Vrolijk Kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar

Lukas, Gilles, Nicolai, Moana, Charlotte, Amber en Camille

Terug