Verkenners

Vrijdag 9 december 2018 van 20u tot 22u:
Vandaag gaan we jullie leren beter om te gaan met stress, slapeloosheid, het piekeren, burn-outs, pijn,… Dit zullen we doen door de wetenschappelijk onderbouwde aandachtstraining, genaamd ‘Mindfulness’. Dit betekent dat we vandaag bewust de aandacht gaan geven van wat er hier en nu is, dit zonder te oordelen. Wees welkom op de Inge Borg vergadering!

 

Zondag 16 december 2018 van 6u tot 8u:
De wetenschap zegt dat onze hersenen het best functioneren tijdens de vroege uurtjes. Een onderzoek van een Texaanse universiteit heeft aangetoond dat studenten die vroeg uit de veren zijn, betere studenten zijn dan zij die tot een stuk in de dag sliepen. Vervolgens, indien je erin slaagt om deze zondag vroeg op te staan, kan je de wereld voor een korte tijd van jou noemen…. Tot je aan de Vroente aankomt weliswaar, daar zal de leiding je om 6u00 met open armpjes ontvangen op deze mooie trip stick vergadering!

 

Zaterdag 22 december 2018 van 20u tot 22u:
Het is duidelijk dat films allerlei emoties bij ons op kunnen wekken. Ze kunnen je aan het lachen maken, aan het huilen, laten lijden en je zelfs de kracht geven die je nodig hebt om je problemen te confronteren. Waarom zou je dit dan niet gebruiken als een soort therapie? Bij deze zijn jullie allen welkom op de filmavond die zal doorgaan op een zeer unieke locatie! Dekentjes/slaapzakken meenemen is de boodschap! Movie night!

 

Donderdag 27 december – 29 december 2019:
Het hart heeft dagelijks oefening nodig om sterk te blijven. Volgens onderzoek blijkt dat mensen die minstens 2,5 uur per week wandelen, een gunstiger cholesterolprofiel vertonen. Wetenschappers zijn het erover eens dat ongeacht je leeftijd, wandelen cardiovasculaire ziektes op afstand houdt. Aangezien wij uiteraard ook gezond door het leven willen gaan, zullen wij gedurende 2à3 dagen gaan wandelen, dan kunnen we er weer een jaartje tegen! Wees allen paraat voor deze wondermooie overlevingstocht. Meer info volgt via mail.

 

Super veel kusjes
Jullie mama’s en papa’s van ‘t weekend

Terug