Verkenners

Japke februari

 

Zondag 3 februari 2019 van 14u tot 17u:

Het is al wat frisser rond deze tijd van het jaar, maar het is geen tijd om het watje uit te hangen. Binnenkort gaan we weer een spel spelen in de Ardennen.  Dus het word tijd dat we ons een beetje gaan voorbereiden. Niet al te veel want wij zijn al een heel sterke groep, maar dit jaar mogen we niet verliezen, dat woord staat niet in onze woordenboek. Hiervoor gaan we dus vandaag eens uittesten of we het spelleke snappen en of we met onze snuffelaar in dezelfde richting zitten. Strijders, tot op onze overlife drill.

 

Vrijdag 8 februari 2019 van …u tot ..u:

Er is een tijd gekomen dat we allemaal willen feesten en lang op blijven. Vandaag is het de dag dat dit eens mag, als het allemaal loopt zoals de andere jaren wordt dit een knaller van een feest. Kom dus allemaal naar jullie fantastische giverfuif en neem al je vriendjes en vriendinnetjes mee. Zie dat ze allemaal een ticketje in hun handen hebben, dan mogen ze binnen anders zetten we ze heel vriendelijk terug op straat. Verdere info volgt nog via mail.

 

Vrij- Zond 15- 14 februari 2019:

Woehoehoew op weekend!!!! Woehoehoew zonder leiding!!!! Woehoehoew met mijn patrouille!!! Er staat een patrouilleweekend te wachten waarop jullie je eens goed kunnen uitleven. Maar opgelet, het leidingsoog is overal!

 

Zondag 24 februari 2018 van 14u tot 17u:

Naar jaarlijkse gewoonte gaan we weer van deur tot deur om onze overheerlijke truffels te verkopen. Zo komt er wat geld in de kas te zitten voor onze infrastructuur. De mensen zullen al aan het poppelen zijn om een doosje of 2 te kopen omdat ze zo lekker zijn. Dus kom vandaag met zo veel mogelijk dat we weer veel doosjes kunnen verkopen. Voor zij die het nog niet moesten weten het is truffelverkoop.

Het oudercomité van de scouts Heide, 
wilde de ouders eens verblijde,
Ze maakte soep en kochten bier,
het vuur is aan, de cava hier,
we verwachten jullie beide

 

 

Vrijdag 1 tot Zondag 3 maart 2019:

Is alles gepakt? Niks vergeten? Extra sokken mee? Eten om aan te sterken? Goede schoenen? Dat mag je allemaal vergeten! Er is één ding dat je zeker niet mag vergeten dit weekend, handdoeken want wij gaan de leiding afdrogen*! Vergeet je zeker niet in te schrijven voor dit ongelofelijk weekend dat de leiding nooit meer zal vergeten. Strijders, het is overlevingsspel. *Afdrogen volgens woordenboek = verpletterende wijze verslaan

 

 

Dikke kussen en knuffels van: ons Babs, ons Sil, tuning Tommy, onze Jonas, Onze Maarten en zot,  niet te vergeten onze Vicky en de Jonathan natuurlijk.

Terug