Verkenners

Zondag 7 april 2019 van 14u tot 17u:

Ben je beu gekeken op al die mooie hoofdjes van de giverleiding? Ja? Wij ook op die van jullie! Dus wij gaan eens naar andere kindjes en jullie krijgen een andere leidingsploeg. Na deze vergadering zullen jullie allemaal beseffen wat voor topper van een giverleidingploeg jullie hebben. Waarschijnlijk beseffen wij dan ook dat jullie ook ongeëvenaard zijn. Allemaal komen naar de leidingswissel om deze vaststelling te doen!

 

Zondag 14 april 2019 van 10u tot 17u:

Het is tijd dat de kinderen in Heide zich nog een rot kunnen amuseren en buitenkomen. Genoeg fortnite en zever op smartphones! Ook voor de ouders is het dringend tijd om zich nog eens goed op een terras te zetten. Dit alles kan niet zonder de Adventure Planet en zonder een hoop toffe scouts leden en leiding. Dus jullie worden allemaal verwacht om mee op te bouwen en af te breken op deze knaller van een Adventure Planet editie!

 

Zondag 21 april 2019:

De vereniging der bomma’s en bompa’s legt elk jaar een grote druk op de schouders van elke scouts opdat zij ook een aantal dagen in het jaar hun kleinkinderen zouden zien. Ook wij zwichten elk jaar voor hun onderhandelingen vol koekjes kroketjes en gebakken patatjes. Ga dus allemaal nog eens kaarten met de bomma, bak een cake, leer soep maken (want ja bomma’s kunnen da gewoonweg beter), luister naar de hoogstwaarschijnlijk zwaar overdreven verhalen van den bompa en veel meer!

 

Zondag 28 april 2019 10u tot 17u:

Iedereen houdt er wel eens van om op reis te gaan naar het warme Zuiden. Maar het is  niet altijd gemakkelijk om een goede datum te vinden. Daarom dachten wij met die toffe leiding, als we nu eens op reis gaan in eigen land. Het moet niet altijd 12u vliegen zijn. Daarom blijven we vandaag ergens in België, en gaan we toerist in eigen land zijn op deze Toerist-in-eigen-stad-vergadering

 

Smakkerd van de giverleiding XXX

Terug