Verkenners

Zaterdag 1 juni 2019 van 20u -22u:

De Monte Carlo Rally, Isle of Mann TT, 24 hours of Nurburgring, Pikes Peak Hill Climb, Dakar Rally, Bathurst 1000, Daytona 500, Monaco Grand Prix, Indianapolis 500, 24 Hours of Le Mans,… Het zijn allemaal races waaraan enkel de echte mannen (soms ook vrouwen) aan deelnemen. Vandaag zullen we nagaan of er ook in Heide/onze scouts zotten bestaan die extreme snelheden kunnen handhaven! Tot op onze ‘Wackey races vergadering’.

 

Zaterdag 8 juni 2019 van 20u -22u:

Waar woont de Takki met haar klein broertje? In het oh zo verre Backpants, the place to be!! In het weekend spreekt de traditionele bevolking af met de lokale boerenbond. Meestal komen ze samen in de Backstreet om 14h20 met de John deere, de Fendts, New Hollands,… alle merken zijn aanwezig. Dan rijden ze verder naar het platteland om met de boertjes en boerinnetjes aan boerengolf te doen.

Wil jij weten hoe het dagelijks leven in eruit ziet dit wonderschone dorp eruit ziet? Kom dan zeker naar de Backstreet in backpants-vergadering!

 

Zondag 16 juni 2019 van 6u tot 8u:

Wandelen wandelen wandelen, we zijn ons er reeds van bewust dat jullie dit allemaal onder de knie hebben. Maar hebben jullie ook de capaciteiten om zelf te weg terug te vinden van een bepaald punt? Dit met de hijgende adem van de leiding in jullie nek? Kom jullie echte padvinderkwaliteiten maar laten zien op deze vroege tzit drop ochtend!

 

Zaterdag 22 juni 2019 van 20u -22u:

Het befaamde liedje van Samson en Gert: We gaan zwemmen, we gaan zwemmen, we gaan zwemmen in de zee,……. Jaja, de zomer is weer begonnen! Hopelijk hebben jullie allemaal een nieuwe bikini, badpak, balleknijper, zwembroekske gekocht. Bij deze kunnen jullie dit komen showen op dé vergadering van het jaar namelijk: de zwembadjesvergadering/Haatweeeoooh 2.0!

 

Zondag 30 juni 2019 van 10u tot 17u:

Afscheid nemen bestaat niet, ik ga wel maar verlaaaat je nietttttt, Kom als de wind die je voelt en de reeegeeeen. Volg wat je doet als het licht van de maaaaan. Zoek me in alles dan kom je me tegeeeen, fluister mijn naaaaaaam en wij komen eraaaaaan! Allerliefste givertjes, bij deze is het de laatste vergadering van het jaar, hét specialleke! We beloven het, het zal een knaller van formaat worden want afscheid nemen bestaat gewoonweg niet!!

 

Super veel kusjes,
Ons Sil met haar kudde
xxxxx

Terug