Verkenners

 

Zaterdag 30 november van 20u tot 22u:

Givers houd u al maar vast aan de takken van de bomen want er gaan er een paar de roe krijgen en in de zak mogen. Alle brave kindjes hebben niks te vrezen maar de stoute kindjes gaan naar voor mogen komen. Kom dat spectacel allen zien bij Sinterklaas!

 

Zaterdag 7/12/19 van 20u tot 22u:

Al wie van spanning en avontuur houd maakt uw borst al maar nat voor deze vergadering. Als je dacht dat het niet nog specialer kon dan hebde den deze nog niet gehoord. Maak jullie allemaal maar klaar voor de expeditie escaperoom Robinson!

 

Zaterdag 14/12/19 van 20u tot 22u:

Hopelijk heeft niemand van de givers bang in het donker anders zoek je maar al de sterkste en grootste giver naast om mee te wandelen. Verwacht u aan een vergadering vol spanning en gezoek op den alleberste dropping van’t jaar!

 

Zaterdag 21/12/19 van 20u tot 22u:

Voor ene keer moeten u is fatsoenlijk kleden, want op dit kerstfeest hebde alle mogelijkheden. Brengt allemaal een schoon cadeauke mej max. 5 euro dus niet erover ej. Dan zien wij jullie allen graag op het beste kerstfeestje van het jaar!

 

Donderdag 26/12/19-29/12/19

Wat is de scouts? Overleven natuurlijk! Later in het jaar hebben we het befaamde en super leuke overlevingsspel. Daar willen we natuurlijk niet onvoorbereid naartoe gaan, daarom is het dit jaar weer de super chille overlevingstocht! Bij deze tocht in de koude leer je iedereen nog beter kennen. Verdere info word ook nog verstuurt via mail. De leiding kan niet wachten jullie te zien op overlevingstocht!

Terug