Verkenners

Zondag 02/02/2020:

Maakt dat mee geen scouts vandaag. Miljaar, weer tijd voor een hele zondag te balen en uw eigen te vervelen. Maar al een geluk mist de bomma jullie allemaal gigantisch hard. Ga is langs voor een dikke smakkerd op uw wangen en goe veel koekjes te eten op deze bommazondag.

 

Zondag 09/02/2020 van 14u tot 17u:

Haal de verkooppraatjes maar al boven zodat de scouts u hierna kan loven. De scouts is een plek waar wij ons bijna elke week dood amuseren vandaag doen wij iets terug. We gaan met zen allen op stap om superlekkere cholade truffels te verkopen! Komt dat zien op de truffelverkoop!

 

Vrijdag 14/02/2020 19u tot einde shift:

Woar is da fiesje? In de govio! Ja, mannekes het is eindelijk zo ver den enige echte FLASH! Doe allemaal uw schoonste scoutskleren aan en maakt uw eigen klaar voor te gaan. Komt uw eigen amuseren op den avond waar iedereen zich voor heeft ingezet! Mokt uw eigen kleir voor de FLASH!!!

 

Zondag 16/02/2020 van 14u tot einde (eerder gedaan mogen ze eerder naar huis):

Ja tis juist flash geweest en ja tis normaal dan geen vergadering maar het is dan ook geen vergadering… Omdat wij de week erop moeten beasten in de ardennen moeten er toch nog een paar regeltjes uitgelegd worden. Natuurlijk verwachten jullie allemaal (want iedereen gaat mee op overlife) op de krijgsraad!

 

Vrijdag 21/02/2020 tot 23/02/2020:

De moment is eindelijk aangebroken… wij zijn alvast zeker klaar om de leiding hun eigen te laten schamen. Opgekropte frustraties? Van keer moogde u volledig laten gaan! Uw allerbeste leiding is alvast serieus aant trainen voor overlife!

Terug