Bar 44 & Adventure Planet

Ieder jaar tijdens het middelste weekend van de paasvakantie organiseren wij een 3-daags feestweekend op het Heidestatieplein. Op vrijdag en zaterdag stampen we de fameuze lentebar BAR 44 uit de grond waar je kunt genieten van allerhande promo’s gepaard met een streepje muziek.

Foto openen

Foto openen

Op zondag wordt er op 1 nacht tijd een groot speelparadijs voor de kinderen gebouwd met name onze Adventure planet. Hier kunnen kinderen zich vol plezier bezighouden met onze spannende en toffe attracties terwijl de ouders genieten van het weer en live-optredens op het terras.

Heb je na het zien van deze foto’s zin gekregen om langs te komen. Neem dan zeker een kijkje op onze socials waar meer informatie staat over de opneingsuren en onze zotte promo’s.

https://www.facebook.com/profile.php?id=100075908934209

 

 

Natuurlijk kunnen we dit fantatische evenement niet helemaal alleen op poten stellen, daarom zijn we zeer dankbaar dat bedrijven ons willen sponsoren. Enkele bedrijven zijn voor ons een vaste waarde en verdienen nog een extra vermelding.

INTTER

De Oude Withoef

Credim

Geplaatst in .

Bar 44 & Adventure Planet

Klaar voor het gezelligste weekend van de paasvakantie? Op 5 en 6 april tovert de Scouts 44ste Sint-Maarten het Heidestatieplein om tot dé place to be. De aantrekkelijkste promo’s, het meest delicieuze eten, de zwaarste biertjes, de zwoelste deuntjes maar vooral zeer veel gezelligheid. Op 7 april toveren we het Heidestatieplein om tot een waar speelparadijs voor jong & oud terwijl de ouders gezellig kunnen vertoeven op ons terras.
———————————————
PROMO 5 APRIL: Ne Krak & frituursnacks
PROMO 6 APRIL: Wijn & nacho’s
———————————————
Place to be: Heidestatieplein, 2920 Kalmthout

Op zondag 7 april organiseert de leiding van de scouts 44ste Sint-Maarten Heide, van 13u tot 17u de Adventure Planet op het Heidestatieplein. Deze zondagnamiddag mag iedereen, scouts en geen scouts, zich uitleven op onze talloze attracties en activiteiten. Wij stellen dan ook met trots de ADVENTURE PLANET 2024 voor. Dit jaar met het fantastische thema: Koninkrijk der 44ste! 🏰 Ouders niet getreurd! Ook jullie zijn welkom op om te genieten op ons terras met live muziek. Het terras is al open vanaf 10u, ook zeker gezellig voor alle wielrenners!

Geplaatst in Nieuws en getagd met , .